Josefin Nilsson

Ingen dröm-uppladdning....
Hej!
 
Hur är det med er idag? Själv har jag helt klart haft bättre söndagar. Huvudet dunkar och jag känner mig bara allmänt urladdad och borta. Tävlingsdebuten som jag har sett framemot blev inte alls vad jag hade hoppats på och det känns verkligen så himla tråkigt. Dessutom blev uppladdning inför tävlingen allt annat än ultimat, med 30 minuter kvar till vi var framme på tävlingsplatsen fick vi ett samtal från min bror kompis som letade efter honom. Och 15 minuter senare fick vi reda på att min bror hade fått åka till akuten efter att ha skadat sig med cykeln och skärt upp huvudet, och rivit upp kroppen i allmänhet. Ja, bättre telefonsamtal har vi ju haft på väg till tävling...
 
Framridningen var bra men inne på banan blev det allt annat än bra. Men för att verklige kunna ge en rättvis bild av LA-debuten så väljer jag att srkiva om den om ett par dagar när jag hunnit smälta resultatet. I vilket fall som helst så vet jag att vi kan galet mycket bättre så nu tränar vi vidare och sen tar vi nya tag om lite drygt två veckor.
 
Nu ska jag ta resten av kvällen till att bara låta allting som har hänt idag sjunka in. Och såklart vila upp mig för jag står inför två otroligt intensiva veckor nu. Hoppas att ni har haft en bra söndag, vi ses igen imorgon, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress