Josefin Nilsson

Ibland är det inte så bra...
Hej!
 
Har ni haft en bra söndag? Själv har jag inte kännt mig på topp idag. Började dagen med att vakna super-stressad redan vid 7 imorse och kunde verkligen inte somna om. Fick trycka i mig frukost då jag mådde extremt illa, och körde sen till gymmet där jag var nära att svimma flertalet gånger under Yoga-passet. Väl hemma bröt jag ihop totalt av bara tanken på alla tankar om beslut som finns i mitt liv just nu. Och efter det har jag i allmänhet bara haft hemsk huvudvärk och mått illa. Så kanske inte direkt min bästa söndag på länge men så får det väl vara ibland.
 
Pelle skrittade jag bara en tur i skogen och han verkade riktigt pigg, dock kommer han få en dag till att bara skritta imorgon också då jag verkligen inte vill pressa honom just nu. Som sagt har han lite hosta och även om jag tror att det beror på pollen så tar jag det hellre lite lugnt ett par dagar och avvaktar innan vi tränar vidare igen. Super-glad var han i alla fall idag, bästa ponny!
 
 
 
Annars har jag inte så mycket mer att säga om den här söndagen. Jag ska ha en lugn kväll här hemma och försöka låta bli att tänka så himla mycket. För som jag skrev i mitt förra inlägg så är jag fullt medveten om att allting kommer att lösa sig till sist, även om jag vet att jag kommer stå kvar "sårad" i slutendan oavsett vad som händer i detta fallet.  Men tills när allting är klart ska jag verkligen försöka att leva här och nu. Hoppas att ni har haft en bra söndag, vi ses igen imorgon, kram!
Tilda Barkselius

Nej men stackare, hoppas allt är bra med dig nu! Se till att vila ordentligt <3

Svar: Ja nu är allting mycket bättre! <3
Josefin Nilsson

Tilda Barkselius

Nej men stackare, hoppas allt är bra med dig nu! Se till att vila ordentligt <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress