Josefin Nilsson

Håll tummarna

Hej!


Tisdag och solen skiner. Jag tog sovmorgon imorse och har efter det varit en sväng i stan. Just nu befinner jag mig i stallet och väntar på att Pelle ska äta upp sin lunch. Jag brukar ju aldrig vara i stallet mitt på dan så jag tänkte verkligen inte på att han äter lunch vid denna tiden när jag cyklade hit. Och ännu mindre tänkte jag på att det är jag som ska ta in hästarna idag, vilket innebär att det nu kommer bli en lång eftermiddag i stallet. 

Pelle fick vila igår då det verkligen ös-regnade när jag kom till stallet och blåste halvt storm. Istället borstade jag honom i över en timme så jag tror inte precis att han led över den vilan. Idag är min plan att jogga honom lite lätt i skogen. Han har nu haft ett par dagar ledigt och jag hoppas verkligen att allting ska kännas som vanligt. Tanken är att vi ska träna imorgon och det hade varit så himla tråkigt att istället behöva ringa veterinärerna för att reda ut hostan och avboka träningen, så håll tummarna för oss idag!

Annars har jag inte så mycket mer på dagens schema än ett pass på gymmet. Jag hade ju tänkt träna redan igår men när jag gick till stallet och blev helt yr och illamående av det så insåg jag att det var bättre att låta kroppen vila. Idag känner jag mig bättre så då kör jag på som vanligt igen, skönt! Men nu ska jag se hur det går för Pelle med lunch-ätandet så vi hörs senare, ha det bra, kram!

Elin

Håller alla tummar för er!!

Svar: Tack!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress