Josefin Nilsson

Första april helt utan skämt
Hej!
 
Hur är det med er denna lördag? Själv mår jag riktigt bra. Lite trött i huvudet men ändå riktigt bra. Jag har landat hemma på mitt rum efter en dags jobb och försöker just nu stänga ute ljudet från Star Wars filmen (som min bror ser) genom musiken i mina hörlurar. Det går lite sådär... Men vädret är verkligen på topp och det är min lördag också.
 
Som sagt har jag jobbat innan under dagen. Det var lite oklart imorse om jag skulle åka med till tävlingen eller stanna hemma i stallet och fixa med de övriga hästarna men det blev att jag fick stanna hemma, vilket verkligen inte gör något för min del. En utav de yngre hästarna trimmade jag på galoppbanan och jag blev positivt överraskad då den verkligen kändes 1000 gånger bättre idag jämfört men sist när jag red den, så guldstjärna till den hästen idag! Dessutm har jag fått reda på hur jag kommer jobba de två närmast veckorna nu, så läget är med andra ord under kontroll.
 
 
 
Eftersom jag ska kvällsfodra hästarna i (Pelles) stallet ikväll så tänker jag att jag låter Pelle stå ute och sola sig tills någon kommer och tar in alla. Det är minst 16 grader ute även idag och då känns det snällast mot honom att bara stå och vila sig medan solen fortfarande är så pass stark. Så rider jag honom ett trimpass på banan lite sneare i eftermiddag/ kväll innan jag fodrar. Förhoppningsvis kan jag då lyckas bli av med alldeles lagom med energi så att han ändå är pigg imorgon men utan att koka över i huvudet.
 
Annars ska jag verkligen bara njuta av en lugn lördagskväll och samla på mig så mycket energi som möjligt, för tro mig, det kommer behövas. Vi ses senare, kram!
Katta

Vad roligt att det gick bättre att rida den hästen! Fin bild :) Kram

Svar: Ja verkligen superkul! :) tack! Kram
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress