Josefin Nilsson

En påsk-lördag
Denna lördagen börjar verkligen gå mit sitt slut nu och så fort jag har satt punkt på det här inlägget ska jag sova för att orka ta mig upp tidigt igen imorgon. Snö, regn och blåst har blandats i en enda röra och jag var totalt genomblöt på jobbet innan klockan ens hade hunnit bli 09 imorse, aprilväder.... Men bortsett från det har jag ändå haft en bra lördag. Resten av teamet är hemma igen från Arezzo, Italien, och hade haft en väldigt lyckad tävlings tour där, superkul! Så det blev en del fler timmar ute i det ostabila vädret än vad det hade varit om jag varit där själv, eftersom vi nu fick packa ur alla saker som varit med.
 
Väl hemma var jag kall som en isbit och så trött så jag åkte bara en snabb sväng till Pelle på vägen från jobbet och bytade täcke på honom. Var sen hemma ett par timmar och fick tillbaka lite värme i kroppen innan jag gav mig ut i skit-vädret igen för att mocka till Pelle. Någon ridning blev det inte idag men jag tror inte direkt att han lider av det. Om snön inte ligger kvar på marken imorgon så joggar vi lite lätt då istället och sen får han ha ett par helt lugna dagar till att bara skritta.
 
Jag vet att jag sa att jag skulle skriva om gårdagens tävling idag men tiden har inte funnits, så det får helt enkelt vänta tills på måndag då jag är helt ledig. Dessutom tror jag även att jag ska ta och ladda upp filmen på startern då också. Det är längesedan jag visade någon tävlingsstart sist men denna gången känner jag verkligen att vi presterade efter vår förmåga. Jag ska titta på starten några gånger till men som det känns nu så kommer ni kunna se den under måndagen.
 
Annars har jag väl inte så mycket mer att säga. Vi hörs igen imorgon, då med lite mer energi och kanske ett lite mer sammanhängande inlägg. Ha det bäst, kram!
 
Bild på påskäggen som jag och mina syskon fixade till mina föräldrar som fick det som en överraksning imorse.
Tuva Björnwall

Åh vad gulligt av er!!

Svar: Ja verkligen!
Josefin Nilsson

Annie

Vad roligt att kanske få se film :)

Svar: Ja det kommer upp under dagen imorgon :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress