Josefin Nilsson

Dags att hitta tillbaka till energin
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv är jag helt utvilad efter en längre sovmorgon och redo för denna tisdagen. Solen skiner och himmeln är helt klartblå så jag hoppas verkligen att det här vädret håller i sig under dagen. Dessutom känns min förkylning något bättre idag så min plan om att träna ett pass på gymmet ikväll känns inte helt omöjlig.
 
Jag och Pelle skritta en runda i skogen igår och det har jag tänkt att vi ska göra idag också. Igår fick han stanna och äta gräs exakt hur många gånger han ville och sen hitta vi en liten stock på ett ställe i skogen som han fick hoppa. Och oj vad kul han tyckte att det var, verkligen superglad. Jag däremot hade helt glömt hur dålig hans takseringsförmånga var innan vi började hoppträna , och nu är vi tillbaka där igen, så han körde längdhopp och hoppa av minst 2 meter för tidigt i ren glädje. Knas-ponny!
 
Men gårdagens hopp över den lilla stocken är det svårt att förstå att vi faktiskt tävlade 1m med placeringar.
 
Annars har jag verkligen en extremt lugn tisdag framför mig och den tänker jag utnyttja till att verkligen bara ta det lugnt på också. Pelle ska som sagt ridas och jag ska träna ett pass på gymmet men utöver det händer det inte något speciellt. Jag måste fundera en del på en viktig fråga och sen skicka iväg ett svar helst under kvällen senast... Och sen kommer inlägget om tävling upp under dagen, så missa inte det!
 
Hoppas att ni har en superbra tisdag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress