Josefin Nilsson

Alla sorters scheman
Godmorgon!
 
Tisdag och en ny dag i full fart har börjat. På jobbet skulle spåncontainern bytats igår, om jag har förstått det hela rätt, men den gamla blev aldrig hämtad och det kom inte heller någon ny medan jag jobbade igår, så nu är dagens fråga om den dyker upp idag? I vilket fall som helst känns det inte som någon panik med det för min del. Utöver det är det en vanlig dag på jobbet och går allting som planerat så är jag klar vid 15.
 
Efter jobbet har jag ganska exakt 2 timmar på mig att komma till stallet (Pelle), mocka och rida. Innan jag ska sitta på bussen på väg till Lund för att träna ett pass på gymmet. Med andra ord gäller det all planera tiden väl så att jag hinner med det som ska/ måste göras. Pelle ska skrittas en runda i skogen och det passar perfekt både med mitt lite tajta tids-schema och Pelles tränings-schema. Min tanke är att han får två lite lugnare dagar nu för att återhämta sig efter förra veckan som var intensiv, dessutom blir det en intensiv vecka nästa vecka också, så han kan behöva detta.
 
Sen ska jag som sagt till gymmet med min syster och efter det kommer jag antagligen bara att somna direkt efter att jag har fått i mig lite mat. Så kanske inte den mest intressanta tisdagen någonsin men jag är ganska säker på att den blir bra ändå. Hoppas att ni har en bra dag framför er, vi ses senare under dagen, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress