Josefin Nilsson

20 april 2017
Godmorgon!
 
Eller ja hej passar väl egentligen bättre med tanke på hur länge jag har varit igång redan. Jag började min morgon med att åka in till stan för att köra ett pass på gymmet. Enligt mig finns det nog ingen bättre tid att vara där och träna än precis runt klockan 08 på morgonen. De som tränar innan jobbet har hunnit bli klara och gått till sina jobb och de som är lediga eller pensinärer har inte hunnit komma dit ännu. Med andra ord får man gymmet näsan helt för sig själv, lyxigt! Tog sen bussen och kom mer eller mindre precis hem.
 
Nu har jag en lugn torsdag framför mig där mina enda planer är att gå en runda med Tage vid lunch och sen rida Pelle och fixa allting i stallet under eftermiddagen. På ett sätt älskar jag de här lugna dagarna där jag verkligen bara får vila upp mig men samtidigt är det verkligen det värsta jag vet, för jag trivs så mycket bättre med att köra på i full fart. Men jag gissar på att kombinationen egentligen är det bästa om vi ska utgå ifrån min hälsa, trots att jag helst hade kört fullt ös hela tiden.
 
 
 
Pelle joggade jag som sagt lite lätt i skogen igår och han var fin. Dock hostade han ett par gånger vilket inte känns helt bra. Det kan bero på pollen i luften efterso våren nu har kommit hit på riktigt och han ofta reagerrar lite på våren, så jag hoppas på det. I vilket fall som helst så tänker jag hålla lite (mer) extra koll på honom än vanligt. Och därför tänker jag också att vi gör exakt likadant idag, ett lugnt joggingpass i skogen bara för att känna igenom honom helt enkelt.
 
Och det är väl vad som händer i mitt liv idag, mer intressant än så här blir det inte. Men vi hörs under dagen, ha det superbra, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress