Josefin Nilsson

11 dagar i sträck, check!
Hej!
 
Hur är dete med er idag? Själv mår jag ganska bra. Överlag känner jag mig betydligt mycket piggare idag än vad jag har gjort på hela veckan, och det är knappast för att jag har tagit det lugnt de senaste dagarna. Jag tror däremot att det kan bero på att jag vet att jag är ledig imorgon och att det helt enkelt har gett mig lite mer energi. Skönt är det i alla fall! Min rygg är dock mindre skön, som jag skrev i tisdags så var det bättre då och jag vakande då utan att ha ont för första gången på en vecka och det har jag gjort även resten av dagarna denna veckan. Men så fort jag börjar komma igång och röra på mig så kommer smärtan tillbaka och det stör mig något enormt, speicellt i ridningen...
 
Men trots det har jag tagit mig igenom allt stalljobb och ridning både på jobbet och med Pelle. Passet i måndags var riktigt bra med Pelle, i tisdags skrittade vi ut, igår hade vi ett pass som var minrde bra och idag hoppas vi på en bra känsla igen. Igår var Pelle lite uppjagad redan när jag tog in honom i stallet och med både blåst och regn under ridpasset på banan blev det helt enkelt för mycket spänningar och energi åt alla håll och kanter. På slutet gick han väl ändå okej bra men känslan var inte den bäst, jag upplevde det som att jag fick supermycket häst i handen och eftersom jag inte riktigt kan sitta som jag vill i sadeln och hålla emot med mag/ryggmusklerna när jag rätar på mig så blev det inget vidare. Så idag tar vi med pappa som kan filma lite så att jag kan kolla på hur det ser ut efteråt och därmed ta ed mig både känslan och det alla andra ser, också taggar vi tävling med det helt enkelt.
 
 
 
I övrigt planerar jag bara att sova tidigt för att vara pigg imorgon för det blir inte direkt någon sovmorgon trots att jag är ledig, men mer om det imorgon. Hoppas att ni har haft en riktigt bra torsdag och att ni får en bra påskhelg, kram!
Ellen - tävlingsryttare

Dendär bilden är riktigt underbar!

Svar: Åh tack! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress