Josefin Nilsson

Dagens planer
Godmorgon!
 
Dag tre av fyra på jobbet är det idag och jag ser verkligen fram emot måndagens sovmorgon. Just nu känner jag mig så trött både i huvudet och kroppen men jag vet att i alla fall huvudet kommer vakna till under dagen. Miriam Bryants koncert igår var verkligen superbra. Jag har sett henne live flera gånger innan och hon är faktiskt alltid bättre live än vad hon är på radio eller spotify.
 
Utöver jobbet ska jag i vanlig ordning till min ägna häst också. Pelle skrittade jag ute en sväng i skogen igår och det var så himla skönt. Vädret var fint och Pelle var nöjd med att få äta en massa gräs. Idag ska vi ta oss an ett mer ordentligt pass på banan är min plan.
 
Sen ska vi fira min pappa lite ikväll eftersom han fyller år idag. Och annars är min plan bara att somna så tidigt som möjligt så att jag har lite energi kvar imorgon också. Vi ses senare under dagen, kram!
 
 
Fredag!
Godmorgon!
 
Fredag och veckan börjar närma sig sitt slut, precis som hela månaden också gör. Jag jobbar i stallet idag också och jag har väl haft dagar då jag har varit mer taggad. Ryggen har blivit sämre igen och storstädning överallt i stallet väntar, men det går nog bra ändå. Om inget annat så känns det i alla fall alltid bra när man är klar dagar som denna när det finns mycket att göra.
 
Utöver jobbet ska jag till Pelle, som vanligt, och skritta en runda i eftermiddag/ kväll. Han var ganska fin igår när vi joggade, kanske lite spänd till en början men det släppte. Så idag ska han bara få gå en lugn runda med stopp för att äta gräs, det uppskattas alltid!
 
Ikväll ska jag sen iväg in till stan för att se Miriam Bryant, vilket blir superkul. Dock vet jag inte alls hur länge det varar så jag får väl vara beredd på att vara riktigt trött på jobbet imorgon. Men ja, ändå värt det. Hoppas att ni har en bra fredag framför er, vi ses senare, kram!
 
 
Mot jobbet
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv är jag trött men jag hoppas att det ska gå bra ändå.Om bara ett par minuter måste jag skynda mig iväg till jobbet men jag tänkte att jag skulle kika in här först och köra en snabb uppdatering. Exakt hur dagen på jobbet kommer att se ut har jag ingen aning om men det brukar lösa sig ändå så det hoppas jag att det gör även idag. Det jag vet är i alla fall att jag slutar vid 15 som vanligt.
 
Pelle ska sen joggas lite lätt i skogen idag efter gårdagens träning. Han var verkligen över alla förväntingar igår och kändes riktigt fräsch. Till en början var han superfin men mot slutet blev han lite väl taggad och stark, även om han fortfarande var fin. Vi tränade vidare på inridningen i galopp och de halterna vi gjorde i början av träningen var superfina medan de vi gjorde i slutet blev lite mer tvärstopp bakifrån. Nu vet jag i alla fall hur jag ska parera honom så det känns skönt!
 
Annars har jag en lugn torsdag framför mig, även om det blir en hel-dag i stallet. Hoppas att ni har en riktigt bra torsdag, kram!