Josefin Nilsson

Miljöförändringar som skapar kaos
Så var även denna dagen slut och jag börjar faktiskt känna mig ganska trött nu. Om en liten stund planerar jag att sova men om jag känner mig själv rätt så kommer det att ta minst en timme eller två innan jag är reod för det. För som alltid finns det så mycket saker jag vill göra men så himla lite tid till att faktiskt få det gjort. Ibland undrar jag hur jag ens hinner med allting när jag är inne i de mest intensiva perioderna och allting, verkligen allting, är planerat in i minuten. Så blir jag sen med något får jag antingen stressa halvt ihjäl mig eller så kommer allting annat också att bli försenat. Kanske är det just därför jag inte hinner med alls lika mycket nu, för att min tid inte är lika planerad. Men jag tror inte att det är något problem egentligen det som måste göras blir gjort och resten löser sig ändå i slutendan.
 
Efter jobbet har jag bara varit i stallet idag och jag måste ändå erkänna att det är ganska skönt att slippa skynda sig mellan massa olika platser hela tiden för att hinna med allting jag vill göra. Samtidigt som jag saknar gymmet och träningen något otroligt varje dag när jag inte är där. Men stallet då, det gick riktigt bra, eller ja det hade kunnat gå ännu bättre. För lagom tills när jag skulle cykla dit började det regna och det har blåst ganska mycket hela dagen, så Pelle var minst sagt taggad. Och en taggad Pelle kombinerat med förändrad omgivning på väg ut till vägen där vi rider till skogen skapade kaos i den lilla ponny-hjärnan. Stackars Pelle trodde att han skulle dö för att en hage hade ändrat utseende sen han sist gick förbi där och dessutom blåste det i stackettrådarna som han förövrigt är livrädd för alltid. Så vi fick ringa in pappa till stallet så att han kunde hjälpa oss ut och iväg... Men bortsett från det gick det superbra och Pelle kändes fräsch trots en tuff träning igår.
 
Från en finare morgon än denna torsdags morgon.
 
Utöver jobbet och stallet har det inte precis hänt någonting speciellt. Jag har strukurerat upp vad som ska göras denna veckan och känner nu mig helt lugn med allting. Och imorgon väntar ännu en dag med jobbet, gymmet och stallet så nu får jag nog avsluta här så ses vi imorgon igen.
 
Ha det bäst, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress