Josefin Nilsson

Beslutet kommer aldrig att bli rätt
Hej!
 
Hur är det med er denna lördag? Jag har varit i full gång sen kl 07 imorse så jag börjar känna mig ganska trött nu, vilket jag inte alls gillar. Min plan var att jag bara skulle lite snabbt hem om och byta kläder, äta något innan jag skulle cykla vidare till Pelle men nu blev det inte så. Dagen på jobbet gick väldigt bra och jag var klar i god tid men min mobil hade tydligen lyckats ladda ur sig helt under dagen och eftersom jag ska rida Pelle i skogen så känner jag att det är bäst att ha den med mig, laddad. Så nu blev den där "snabba svängen" hem inte så snabb.
 
Så fort min mobil har fått lite batteri så ska jag cykla iväg till stallet, mocka mina två boxar och sen rida ut Pelle i skogen. Igår hade vi en riktig mys-dag när vi bara skrittade runt i skogen planlöst och Pelle fick stanna och äta gräs lite hela tiden. Jag försökte njuta av tiden och Pelle älskade livet. Idag däremot blir det lite mer seriöst och vi ska försöka jogga lite i skogen. Får se hur det går idag, sist blev det inte särskilt bra eftersom det var en del barn ute i skogen och skrek så idag hoppas jag på att vi ska få en bra känsla.
 
 
I övrigt kan jag bara säga att jag är ledsen att uppdateringen är som den är just nu. Det kändes verkligen som jag var på gång med bloggen igen men sen kom livet emellan och nu är det som det är. Alla mina tankar och min fritid går till ett enda beslut. Ett beslut som jag inte vill ta och som aldrig någonsin kommer att bli eller kännas rätt men det är dags nu, tyvärr... Detta beslutet kommer skaka om hela min vardag och det kommer göra otroligt ont men just nu försöker jag verkligen bara att leva här och nu och njuta av den här tiden. Jag kommer självklart att berätta mer med tiden men fram tills dess kommer det vara lite som det är med uppdateringen.
 
Hoppas att ni har en bra lördag, vi ses igen imorgon, kram!
Tilda

Kram fina du! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress