Josefin Nilsson

Det kommer vända upp och ner på livet
Godmorgon!
 
En ny vecka och för många innebär det höstlov. Tiden från sommaren fram till höstlovet har nog aldrig gått så fort innan, eller jag har i alla fall adlrig upplevt det så. Men antagligen har väl det att göra med att jag nu inte har något höstlov heller och därför inte behövt ha någon nedräkning till just detta. Tiden går helt enkelt fortare när man inte väntar. Jag kommer trots detta att ha en del dagar ledigt denna veckan och helt ärligt behöver jag verkligen det. En förkylning har börjat komma och mentalt är jag helt död...
 
Igår tog jag det värsta besultet jag någonsin har tagit och nu är det som det är med det. Jag kommer att berätta mer om det under de närmsta dagarna men jag kan lova er att det kommer vända upp och ner på mitt liv, på så många sätt, när förändringarna väl börjar.  Men fram tills dess ska jag bara försöka njuta så mycket jag kan, även om det är lättare sagt än gjort.
 
Pelle och jag var igår ute i skogen och trimmade lite i alla gångarter och han kändes verkligen så fin. Kanske lite trött men ändå supermjuk och fin. Idag är planen att vi ska trimma vidare på banan under eftermiddagen och jag hoppas på att vi får till en minst lika bra känsla idag, älskade ponny! Innan dess ska jag till stallet, nu under morgonen, för att lägga på honom rätt täcke och bara mysa.
 
 
 
Utöver detta väntar ett pass på gymmet ikväll och fina Tage har flyttat hem till oss. Så en hel del tid kommer att tillbringas med min favorithund!
 
Hoppas att ni har en riktigt bra måndag framför er, kram!
Beslutet kommer aldrig att bli rätt
Hej!
 
Hur är det med er denna lördag? Jag har varit i full gång sen kl 07 imorse så jag börjar känna mig ganska trött nu, vilket jag inte alls gillar. Min plan var att jag bara skulle lite snabbt hem om och byta kläder, äta något innan jag skulle cykla vidare till Pelle men nu blev det inte så. Dagen på jobbet gick väldigt bra och jag var klar i god tid men min mobil hade tydligen lyckats ladda ur sig helt under dagen och eftersom jag ska rida Pelle i skogen så känner jag att det är bäst att ha den med mig, laddad. Så nu blev den där "snabba svängen" hem inte så snabb.
 
Så fort min mobil har fått lite batteri så ska jag cykla iväg till stallet, mocka mina två boxar och sen rida ut Pelle i skogen. Igår hade vi en riktig mys-dag när vi bara skrittade runt i skogen planlöst och Pelle fick stanna och äta gräs lite hela tiden. Jag försökte njuta av tiden och Pelle älskade livet. Idag däremot blir det lite mer seriöst och vi ska försöka jogga lite i skogen. Får se hur det går idag, sist blev det inte särskilt bra eftersom det var en del barn ute i skogen och skrek så idag hoppas jag på att vi ska få en bra känsla.
 
 
I övrigt kan jag bara säga att jag är ledsen att uppdateringen är som den är just nu. Det kändes verkligen som jag var på gång med bloggen igen men sen kom livet emellan och nu är det som det är. Alla mina tankar och min fritid går till ett enda beslut. Ett beslut som jag inte vill ta och som aldrig någonsin kommer att bli eller kännas rätt men det är dags nu, tyvärr... Detta beslutet kommer skaka om hela min vardag och det kommer göra otroligt ont men just nu försöker jag verkligen bara att leva här och nu och njuta av den här tiden. Jag kommer självklart att berätta mer med tiden men fram tills dess kommer det vara lite som det är med uppdateringen.
 
Hoppas att ni har en bra lördag, vi ses igen imorgon, kram!
Autumn
Hösten är ganska fin ändå!