Josefin Nilsson

Back home!
Godmorgon!
 
Känslan att vara hemma igen... Ett par dagar innan vi åkte hem skrev jag att jag längtade, nu vet jag inte riktigt vad jag tyckler när jag väl är hemma. Som alltid när jag har varit borta, oavsett om det är en lång eller kort resa, så känns det alltid som att jag kommer hem och exakt ingenting har förändrats. Lite som att tiden har sått stilla och när jag kommer är det som att vakna upp ur en lång dröm, hela resan blir liksom lite overklig. Samtidigt gillar jag det på ett sätt, för jag trivs ju trots allt i min vardag och med mina vardagsrutiner.
 
Som det ser ut just nu är jag ledig resten av vecka och just idag känns det extra skönt. En timmes tidsskillnad har aldrig tidigare varit något problem för min del, trots det känner jag mig minst lika trött i huvudet som jag gjorde efter USA-resan, med 6 timmars tidsskillnad. Jag skulle gissa på att det har mer med alla intryck att göra än själv tidsskillnaden men jag har ingen aning. Men det ska i alla fall bli så otroligt skönt med en lugn dag här hemma till att bara landa, packa upp väskan och samla alla tankar.
 
Igår när jag kom hem var det första jag gjorde att åka till Pelle och rida ett pass. Och jag är verkligen förvånad över hur lugn han höll sig. Energi fanns det ju gott om och han var verkligen elektrisk men på ett positivt sätt. Verkligen inte så att han låg på gränsen till att explodera som det gärna blir annars, utan bara extremt pigg och fräsch, superglad! Så det var väldigt skönt att känna. Så dagens plan är att verkligen rida ett pass där han får jogga och streatcha kroppen. Han var lite stel i hela vänstersidan och som vanligt ligger väl det problemet i den där högerbogen som petar ut så det får vi ta tag i idag. Antingen blir det på banan eller i skogen, vi får se i eftermiddag.
 
Han har i alla fall varit saknad den där lilla plutten, och av hans reaktion tror jag att även jag har varit saknad, bästa plutt!
 
Jag ska ta och cykla iväg till stallet alldeles strax och fixa lite där, ridningen sparar jag antagligen till i eftermiddag. Och sen blir det som sagt en lugn dag. Jag har massa tankar jag vill dela med mig av och även en del bilder. Men jag tänker att vi börjar med lite av tankarna så att jag sen kan släppa det, dessutom har ju inte uppdateringen här varit på topp och bilder är i stort sett det enda som har kommit upp här under de här 10 dagarna.
 
Hoppas att allt är bra med er och att ni får en riktig super-ondag, vi ses under dagen, kram!
Henny :)

Åh det är så härligt när man är hemma igen och får lukta hästdoft igen! :D

Svar: Ja det är verkligen den bästa känslan :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress