Josefin Nilsson

Calamity Jane, skolmästerskap bilder del 2
 
 
 
Foto: Paulina von Bonsdoff
 
Fina Jane! Kommer faktiskt att sakna henne trots att vi inte direkt blev bästa kompisar direkt. Hon går verkligen lite som hon själv vill och det är inte lönt att diskutera det med henne. Kan man däremot bara hålla henne tillräckligt lugn och få henne till att sammarbete med den som sitter på då är hon en riktig dröm att hoppa. Riktigt kul att få avsluta såhär, efter att ha hoppat henne 4 gånger tidigare, och helst aldrig velat rida henne igen efter vårt första möta, knasig häst!
Prom day...
Godmorgon!
 
Jag vaknade långt innan jag hade tänkt idag och nu hoppas jag bara att jag kommer klara av att hålla mig pigg hela dygnet, vi får se hur det går. I eftermiddag är det bal som gäller för min del och det ska bli riktigt kul, dock har jag igen aning om vad som väntar mig egentligen. Men innan dess ska jag till stallet, rida och fixa allting.
 
Pelle var spänd igår när vi trimmade i skogen, kanske inte så konstigt då han alltid blir super-spänd när det blåser mycket och igår blåste det riktigt mycket. Jag hoppas att han kan slappna av lite mer idag trots att det fortfarande är ganska blåsigt ute. Men för att vara lite mer på den säkra sidan med att han inte exploderar så ska han få gå i hagen i ca 1 timme innan jag rider honom, känns som en bra plan.
 
 
Så dagens plan är stallet, vila lite, fixa håret, göra mig iordning, åka till balen och sen vara där hela kvällen/natten. Bloggen kommer att uppdateras under dagen så kika in här igen under eftermiddagen.
 
Ha en riktigt bra tisdag, kram!