Josefin Nilsson

Torsdags planer
Godmorgon!
 
Torsdag och jag är som vanligt ledig. Just denna veckan känns det faktiskt ganska skönt att ha en ledig dag här hemma helt för mig själv. Då får jag verkligen tid till att bocka av lite saker på veckans to-do-list. Första av allt ska jag ringa ett samtal och när det är gjort cyklar jag iväg till stallet.
 
Pelle ska fixas lite så att han kan komma ut i hagen och när jag ändå är igång så kan jag lika bra passa på att få mockningen avklarad också. Ridningen tar jag i eftermiddag i skogen, hoppas på att han kan hålla sig relativt lugn idag också. Igår var han ganska pigg men riktigt fin i både skritten och traven. Galoppen däremot var han lite överallt i men jag förstår verkligen honom, inte konstigt att han blir superglad med tanke på att han inte har fått galoppera någonting sen i augusti. Fina busponny!
 
Två favoriter i en bild!
 
I övrigt har jag en riktigt lugn torsdag framför mig där jag egentligen inte har en massa måsten. Skolan är ganska lugn för tillfället så jag kommer inte direkt behöva plugga något. Lite senare idag ska jag ut en runda med Tage, men annars händer det inte något speciellt idag.
 
En helt vanlig torsdag med andra ord.
 
Hoppas att ni får en riktigt bra dag!
Tuva Björnwall

men åh vilken härlig bild!! :D

Svar: Tack! :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress