Josefin Nilsson

Det går inte att fly från verkligheten...
Hej!
 
Hur är det med er idag? Jag har landat här hemma och känner mig tröttare och mer förvirrad än vad jag har gjort på länge. Den sista månaden har verkligen varit en riktig känslo-storm och än är det inte över. Det har verkligen hänt så himla mycket och jag hinner inte ta in och smälta allting... Efter en helg borta trodde jag att jag skulle kunna landa, det blir liksom ett sätt att komma bort från verkligenheten och vardagen och på det sättet kunna få lite distans till allt som händer. Men väl hemma inser jag bara ännu en gång att det inte går att komma ifrån verkligheten. Livet är sjukt orättvist och gör så himla snabba vändningar och det kommer vi inte komma ifrån, så ta hand om varandra!
 
 
Flyget landade i Köpenhamn vid kl 18.30 igår men trots det blev det en väldigt lång kväll av så många anledningar. Valde att åka till stallet när vi väl var hemma och då var kl 23. Men Pelle blev väldigt glad och det blev jag också. Nu under morgonen har jag varit i stallet och bara borstat honom extremt länge och ingen var mer nöjd än Pelle över det. Ikväll väntar ridning i skogen och då hoppas jag att allting kommer att vara bra med honom.
 
Vad som händer innan under dagen har jag ingen aning om. Som sagt är jag mer förvirrad och trött nu än vad jag har varit på väldigt länge så vi får helt enkelt se vad jag gör.
 
Hoppas att ni får en bra måndag och start på den här veckan!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress