Josefin Nilsson

Här ekar det tomt...
Hej!
 
Hur är det med er? Jag börjar vakna till liv igen efter att ha varit helt borta ett tag, både från bloggen och "verkligheten". Det är verkligen inget superväder ute längre och alla mina kompisar från gymnasiet har åkt iväg på jobb långt här ifrån eller semester. Så jag saknar dom en hel del samtidigt som det har varit ganska skönt att bara vara hemma och försöka reda ut alla tankar.
 
I vilket fall som helst så fortsätter livet framåt och på ett eller annat sätt så måste även vi gå vidare, trots att det känns tufft och konstigt. Jag har under de senaste dagarna tillbringat en hel del tid i stallet (som vanligt) med Pelle, borstat och fixat. När vi åkte iväg till London i slutet av förra veckan så fick han också börja gå ute dygnet runt och det har han fått fortsätta med. Jag lider när det regnar en massa och känner mig som världens elakaste människa men samtidigt vet jag att han trivs med att vara ute. Hostan som han hade har blivit betydligt mycket bättre men den är ändå inte helt borta, men utöver det känns han fin poch fräsch överlag.
 
 
Jag hoppas nu att vi ska kunna fortsätta träna vidare och förhoppningsvis kunna komma ut på någon tävling under de kommande månaderna, vad som sen händer är det ingen som vet och jag låter det vara så för tillfället också. Vi tar en dag i taget och hoppas att allting ska vara "på vår sida" för en gångs skull.
 
Annars är väl detta en ganska vanlig torsdag, jag har varit i stallet, jobbat på lite här hemma, gått en promenad med fina Tage och ska tillbaka till stallet lite senare för att rida Pelle. De senaste dagarna har vi trimmat på ordentligt på banan med varierande resultat och varit ute och galopperat så planen idag är att bara skritta en lugn runda för att sen rida ut en runda med Saga imorgon.
 
Bloggen kommer efterhand att återgå till det normala igen och tro mig, jag har mycket att skriva om, men som sagt försöker jag fortfarande landa i allt som har hänt under de senaste dagarna och det är inget jag varken vill eller orkar dra i här. Så ni får helt enkelt vänta lite så ses vi snart igen.
 
Ha det superbra, kram!
Så stark!

Hej!

Hur är det med er idag? Själv är jag fortfarande både trött och förvirrad men jag ska ändå försöka få lite saker gjorda idag. Har börjar skriva på några viktiga saker och hoppas att jag kommer kunna bli färdig med det inom de närmsta dagarna, skulle verkligen vara så skönt! Just nu har jag precis ätit lunch och min tanke är att jag ska cykla hem till Tage för att ta en promenad med honom, alltid lika mysigt!

I övrigt är min plan bara att fortsätta med att landa i allt som händer för tillfället och såklart rida Pelle. Hoppas att han är lite lugnare och mer med mig idag än vad han var igår. Fick verkligen ingen superkänsla då men med tanke på att vi båda hade vilat sen i torsdags så var det inte direkt så konstigt. Stark som bara den var han speciellt i och efter galoppen, verkligen bara la sig i handen och körde fullt ös... Vi tar nya tag idag och hoppas på att vi kan ta oss igenom lite av det då.

Hoppas att nu har en riktigt bra tisdag, vi ses, kram!

Det går inte att fly från verkligheten...
Hej!
 
Hur är det med er idag? Jag har landat här hemma och känner mig tröttare och mer förvirrad än vad jag har gjort på länge. Den sista månaden har verkligen varit en riktig känslo-storm och än är det inte över. Det har verkligen hänt så himla mycket och jag hinner inte ta in och smälta allting... Efter en helg borta trodde jag att jag skulle kunna landa, det blir liksom ett sätt att komma bort från verkligenheten och vardagen och på det sättet kunna få lite distans till allt som händer. Men väl hemma inser jag bara ännu en gång att det inte går att komma ifrån verkligheten. Livet är sjukt orättvist och gör så himla snabba vändningar och det kommer vi inte komma ifrån, så ta hand om varandra!
 
 
Flyget landade i Köpenhamn vid kl 18.30 igår men trots det blev det en väldigt lång kväll av så många anledningar. Valde att åka till stallet när vi väl var hemma och då var kl 23. Men Pelle blev väldigt glad och det blev jag också. Nu under morgonen har jag varit i stallet och bara borstat honom extremt länge och ingen var mer nöjd än Pelle över det. Ikväll väntar ridning i skogen och då hoppas jag att allting kommer att vara bra med honom.
 
Vad som händer innan under dagen har jag ingen aning om. Som sagt är jag mer förvirrad och trött nu än vad jag har varit på väldigt länge så vi får helt enkelt se vad jag gör.
 
Hoppas att ni får en bra måndag och start på den här veckan!