Josefin Nilsson

London; Shoppning och Pride Parade
Kom tillbaka till hotellet sent på fredagen och trots det så var jag vaken redan vid kl 05, kan lova er att det var inte många andra vakna i London då, kanske de som hämtar soporna på gatorna men antagligen inte så många andra en lördags morgon. Fick vänta i tre timmar innan vi tog oss ner till frukosten där jag verkligen la en bra grund för att hålla mig mätt hela dagen, dock var det allt annat än nyttigt, men det är ju semester av en anledning. Vid 10.30 var vi ute från hotellet och en dag fylld av shoppning var igång.
 
 
 
Vid kl 13 bestämde jag och min pappa oss för att gå och lämna lite saker på hotellet. Vad vi inte visste då var hur otroligt svårt det skulle bli att ta sig dit och tillbaka. När vi bokade resan hade vi helt missat att det var Pride Parade just den här dagen och att alla shoppninggator och vårt hotell låg på olika sidor av den här paraden. Så ja där skulle vi ta oss fram bland så sjukt mycket människor och över en gata med stacket. Det fanns så kallade "Cross Points" men var det någon där som kunde tänka sig att släppa över oss, nej. Om vi väl lyckades trycka oss fram 10 meter till den där Cross point'en så blev vi inte översläppta. Så det slutade med att vi fick trycka oss fram flera kvarter uppåt för att ta oss över där det var mindre folk och abulanspersonal som kunde tänka sig att släppa förbi oss. Det var däremot väldigt kul och coolt att se så många glada människor som det var. Högre tryck och minst lika mycket glädje som när jag åkte flak på studenten för en månad sen så det var ju trots allt coolt.
 
La upp massa bilder därifrån på min snapchat story men smart som jag är sparade jag inte ner bilderna så nu har jag inte en enda bild kvar. Istället får ni en bild från kvällen där det inte syns att det tidigare hade varit fullkomlig kaos på just den här platsen.
 
 
Vi hittade sen resten av familjen och fortsatte shoppningturen där vi ännu en gång skulle korsa paraden, denna gången vid Piccadilly Circus oc därefter gick vi vidare mot Covent Garden. Helt slut efter flera timmar ute i shoppning och folkmassor stannade vi och åt creps innan vi tog en shoppningtur till och avslutade på samma restaurangkedja som dagen innan.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress