Josefin Nilsson

London here we come!
England och London är kanske inte direkt kända för sitt fina väder men ännu en gång lyckades vi pricka in några riktigt bra dagar. Tror inte att det regnade mycket mer än en timme totalt under de 3 dygnen vi var där denna gången. Trots att det är en så himla stor stad så tycker jag fortfarande inte att det känns så stort, det är liksom inga problem att förflytta sig till fots genom staden, visst det gick lite fortare sist vi var där och hade tunnelbanskort men det tog ju verkligen inte lång tid nu heller.
 
Jag har aldrig gillat det här med att flyga och denna gången var inget undantag. Det började inte heller så himla bra eftersom regnet öste ner och det åskade och blixtrade när vi tog bussen och tåget över till Köpenhamn, så ja, jag var minst sagt inte så taggad och hade mycket hellre stannat hemma. Flyget var försenat och det tog en himla tid innan vi väl kom iväg men uppe i luften gick alltid superbra.
 
Tror att vi var framme i London vid kl 14 ungefär och vi hann sen se en hel del. För tre år sen var vi i London senast så vi har ju redan sett en del av staden, så vissa saker såg vi igen och vissa för första gången. På väg från tågstationen till hotellet kom vi förbi Buckningham Palace, gick igenom någon park (Green park?), gick förbi massa dyra butiker och kom ut på Oxford Street innan vi var framme vid hotellet.
 
 
 
 
Tog en snabb paus där och sen vidare ut igen där shoppningen började på Carnaby Street och sen fortsatte genom Chinatown till Leicester Square, m&m World och sen en restaurang innan vi tog oss tillbaka till hotellet igen. Så vi hann helt enkelt med en hel del redan under första dagen i London trots att vi kom fram nästan två timmar senare än planerat.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress