Josefin Nilsson

Sen kväll och tidig morgon
Hej!
 
Söndag och jag trodde verkligen att jag skulle känna mig jätte trött idag men det gör jag inte. Kom hem väldigt sent igår och klockan blev efter 02.30 innan jag gick och la mig,därefter sov jag dessutom inte så bra men så är det ibland. Klockan 08.00 var jag uppe och bara några minuter senare var jag och min bror ute på en joggingrunda. Riktigt kallt var det men det kändes verkligen så bra när vi kom tillbaka.
 
Jag har sen varit i stallet och fixat med Pelle. Även idag åkte vi till Flyinge för att rida lite på täckta banan och Pelle tycker fortfarande att det är lika kul trots att han har gått där varje dag sen i onsdags. Skritten som tidigare har varit våran svåraste gångart känns nu riktigt bra och då blir även traven mycket bättre, riktigt kul! Nu hoppas jag bara att han ska kunna hålla sig lugn imorgon och gå snällt ut i skogen för vi behöver verkligen lite underlagsbyte...
 
 
Nu ska jag försöka skriva lite på en uppgift till skolan innan jag äter lunch och senare väntar lite övningskörning. Pelle ska jag till en sväng till idag men det blir inte förrän senare i eftermiddag.
 
Hoppas att ni får en riktigt bra söndag!
Just det, kul att så många uppskattade mitt inlägg med lunch idéer, Kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress