Josefin Nilsson

Ny vecka igen
Godmorgon!

Måndag och jag är på väg till stan. Ska fixa med lite saker där innan mamma sen plockar upp mig och vi åker vidare till Malmö. Finns helt klart fördelar med att vara helt ledig på måndagar och kunna göra allting annat som behöver göras. När jag sen kommer hem så ska jag sätta mig vid datan och skriva färdigt mitt argumenterande tal till svenskan och sen fixa lite med bloggen.

Pelle var jag hos tidigare imorse och som vanligt är han lika pigg och glad på morgonen. Han hade helst velat gå ut nu direkt när jag var där men med dagens kalla gråa väder så kändes det bättre att han fick stanna inne ett par timmar till. För hans del väntar en tur i skogen i eftermiddag och jag hoppas verkligen att han kommer att uppskatta det, busponny!


Vi ses under dagen, ha en riktigt bra måndag!
Three years ago...
 
 
 
Sunser Joy
 
Vissa dagar saknar jag verkligen den här ponnyn. Så mycket hon lärde mig och vi hade så himla kul tillsammans under de månaderna jag red henne. Fina ponny! Bilderna är tagna för exakt 3 år sen.
 
Sen kväll och tidig morgon
Hej!
 
Söndag och jag trodde verkligen att jag skulle känna mig jätte trött idag men det gör jag inte. Kom hem väldigt sent igår och klockan blev efter 02.30 innan jag gick och la mig,därefter sov jag dessutom inte så bra men så är det ibland. Klockan 08.00 var jag uppe och bara några minuter senare var jag och min bror ute på en joggingrunda. Riktigt kallt var det men det kändes verkligen så bra när vi kom tillbaka.
 
Jag har sen varit i stallet och fixat med Pelle. Även idag åkte vi till Flyinge för att rida lite på täckta banan och Pelle tycker fortfarande att det är lika kul trots att han har gått där varje dag sen i onsdags. Skritten som tidigare har varit våran svåraste gångart känns nu riktigt bra och då blir även traven mycket bättre, riktigt kul! Nu hoppas jag bara att han ska kunna hålla sig lugn imorgon och gå snällt ut i skogen för vi behöver verkligen lite underlagsbyte...
 
 
Nu ska jag försöka skriva lite på en uppgift till skolan innan jag äter lunch och senare väntar lite övningskörning. Pelle ska jag till en sväng till idag men det blir inte förrän senare i eftermiddag.
 
Hoppas att ni får en riktigt bra söndag!
Just det, kul att så många uppskattade mitt inlägg med lunch idéer, Kram!