Josefin Nilsson

Nya tag en ny dag
Hej!
 
Hur har ni haft det idag? Min måndag har rullat på i ett ganska lugnt tempo men trots det kan jag inte direkt säga att jag har känt mig särskilt pigg. Dagen börjades bra men med väldigt mörkt väder och sen ljusnade det aldrig riktigt under tiden jag var på jobbet. Så den trötta morgon-känslan har liksom följt med mig hela dagen, inte så kul... Dessutom började det regna en del och det både försvårade vårt jobb och gjorde så att jag sen frös resten av dagen, japp, jag har haft bättre måndagar på jobbet.
 
Pelle däremot var det inga problem med och han verkade inte bry sig det minsta om att hösten nu verkligen är på ingång. Tvärtom tyckte han nog bara att det var skönt att få stå i vinden och slippa alla flugor och täcken. Han stegade sen på med långa steg när vi skrittade ut en runda på vägarna i ca 30 minuter, glada ponny! Så om min dag hade varit lite sådär innan så lyckades i alla fall han att vända den till något mycket bättre.
 
 
 
Nu är jag hemma och har landat, duschat och ätit. Den trötta känslan i huvudet har nästan släppt helt och jag känner mig redo för att sova om ett par timmar för att förhoppningsvis vakna upp till en bättre tisdag fylld med energi. Då återgår jag till mina (numera) vanliga rutiner igen, alltså, jobbet, gymmet med en kompis och sen stallet för att rida Pelle innan jag landar här hemma igen vid 20 tiden.
 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra start på denna veckan och om inte så ser vi till att vända det till en bra vecka ändå tycker jag! Ha det bäst, kram!
Silja

Tvärtom för mig har det varit mycket idag :S men det är annars alltid lugnt så kan va bra med variation haha. Väldigt fin bild förresten 😍

Svar: Ja det är alltid kul med lite variation, oftast uppskattar man sin egna vardag mer efteråt då :) Tack så mycket! :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress