Josefin Nilsson

Inte det minsta stressad
Vilken tisdag jag har haft! Vakande fylld med energi och dagen har sen rullat på i sitt vanliga tempo i stort sett hela dagen. Hade ett par timmar på jobbet som var lite drygare men i det stora hela gick det superbra. Väl hemma hann jag äta lite snabbt och sen åkte jag vidare till gymmet för att träna ett pass med en kompis. Och det var så skönt att få träna ett ordentligt pass och prata om livet med en utav mina bästa kompisar. Blir alltid lika taggad på livet efter det.
 
Pelle var även han superduktig idag. Han gick så himla glatt och lugnt trots att det kom både en hel grupp med personer som cykel-tränade, rullskidåkare och löpare. Ibland kan han verkligen stressa upp sig så mycket för allting och speciellt när han har vilat en dag innan. Men idag var han inte det minsta stressad eller uppjagad och tog allting så bra. Duktiga ponny!
 
Bild från kvällens tur i skogen
 
Nu ska jag avsluta kvällen framför tv:n innan jag ska sova. Hoppas att ni har haft en bra tisdag! Kram
Fyra favoriter just nu
 
 
 
 
 
Här ser ni fyra av mina absoluta favoritlåtar för tillfället. Fyra låter som jag tror att jag kommer minnas i framtiden när jag tänker tillbaka på sommaren 2016.
 
Har ni några tips på låtar som ni lyssnar mycket på? Alltid superkul att få lite nya bra låtar på Spotify-listan.
Nya tag en ny dag
Hej!
 
Hur har ni haft det idag? Min måndag har rullat på i ett ganska lugnt tempo men trots det kan jag inte direkt säga att jag har känt mig särskilt pigg. Dagen börjades bra men med väldigt mörkt väder och sen ljusnade det aldrig riktigt under tiden jag var på jobbet. Så den trötta morgon-känslan har liksom följt med mig hela dagen, inte så kul... Dessutom började det regna en del och det både försvårade vårt jobb och gjorde så att jag sen frös resten av dagen, japp, jag har haft bättre måndagar på jobbet.
 
Pelle däremot var det inga problem med och han verkade inte bry sig det minsta om att hösten nu verkligen är på ingång. Tvärtom tyckte han nog bara att det var skönt att få stå i vinden och slippa alla flugor och täcken. Han stegade sen på med långa steg när vi skrittade ut en runda på vägarna i ca 30 minuter, glada ponny! Så om min dag hade varit lite sådär innan så lyckades i alla fall han att vända den till något mycket bättre.
 
 
 
Nu är jag hemma och har landat, duschat och ätit. Den trötta känslan i huvudet har nästan släppt helt och jag känner mig redo för att sova om ett par timmar för att förhoppningsvis vakna upp till en bättre tisdag fylld med energi. Då återgår jag till mina (numera) vanliga rutiner igen, alltså, jobbet, gymmet med en kompis och sen stallet för att rida Pelle innan jag landar här hemma igen vid 20 tiden.
 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra start på denna veckan och om inte så ser vi till att vända det till en bra vecka ändå tycker jag! Ha det bäst, kram!