Josefin Nilsson

Så glad och stolt!
Godmorgon!
 
Fredag, solen skiner och himmeln är blå. Jag är fylld med ny inspiration och bara allmänt redo för den här dagen. Tog lite tid innan jag somnande igår eftersom jag fick så mycket ny energi av gårdagens träning. Det är svårt att förstå att det faktiskt är min ponny jag red igår, hur långt vi har kommit. Berättar mer senare, just nu hoppas jag bara att allting kan få fortsätta såhär bra!
 
Fredag innebär Flyinge och dagen till ära ska vi rida dressyrprogram för en dommare och få protokoll på det, så jag har suttit och pluggat program igår. Eftersom jag inte har någon aning om vilken häst jag ska rida så är det svårt att förbereda sig mentalt så jag får helt enkelt ta det som det kommer. Utöver det så har jag en redovisning, ska träna mer på att slå på skor och tillbringa mycket tid i stallet, rent allmänt.
 
Älskade ponny!
 
I eftermiddag/ kväll väntar Pelle på mig och även alla andra hästar i stallet. Jag ska ta in alla hästar när jag kommer dit (kanske lite senare om vädret är bra). Pelle ska sen ridas lite lugnt idag, skritt och lite trav bara för att jogga igenom honom lite. Han kommer säkert ha fruktansvärd träningsvärk idag efter att ha jobbat ordentligt igår så att motionera honom lite lugnt är ett måste idag. Hoppas att han kan gå ut i skogen lugnt och fint, bus-ponny!
 
Sen ska mitt hår klippas idag, det blev aldrig något med det igår men ikväll är tanken att jag ska få det fixat.
 
Hoppas att ni har en riktigt bra fredag, vi ses senare, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress