Josefin Nilsson

Valborg & Panik!
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv känner jag att jag har en hel del saker att ta tag i idag innan jag sen ska träffa mina kompisar i eftermiddag/ kväll. Valborg och de allra flesta här i Skåne väljer att vara i stadsparken i Lund hela förmiddagen. Jag hoppar det och tänker istället tillbringa tid i stallet och skriva mitt tal (svenska nationella) som ska redovisas nästa vecka. Hade helt missat att delar av det skulle varit inlämnat i torsdag så jag känner att jag måste fixa det idag, PANIK! (även om jag vet att min lärare sa att vi kunde lämna in senare om det behövdes).
 
Om bara en liten stund ska jag cykla iväg till stallet för att mocka sen hem igen. Pelle får gå i hagen ett par timmar nu på förmiddagen så att jag kan rida honom sen vid lunch och sen ta in honom. Igår var han trött och lite stel vilket jag helt och hållet förstår med tanke på hur mycket träningsvärk han antagligen har, så idag ska vi bara skritta ut en timme. 
 
 
Sen måste jag städa lite här hemma också för i eftermiddag kommer mina kompisar hit. Det blir bra!
 
Förresten förlåt för riktigt dålig uppdatering den sista tiden. Jag ska ta tag i det också den här helgen så håll ut, har massor att dela med mig av, ska bara ta tag i skolan först.
 
Hoppas att ni får en riktigt bra lördag & Valborg, kram!
Så glad och stolt!
Godmorgon!
 
Fredag, solen skiner och himmeln är blå. Jag är fylld med ny inspiration och bara allmänt redo för den här dagen. Tog lite tid innan jag somnande igår eftersom jag fick så mycket ny energi av gårdagens träning. Det är svårt att förstå att det faktiskt är min ponny jag red igår, hur långt vi har kommit. Berättar mer senare, just nu hoppas jag bara att allting kan få fortsätta såhär bra!
 
Fredag innebär Flyinge och dagen till ära ska vi rida dressyrprogram för en dommare och få protokoll på det, så jag har suttit och pluggat program igår. Eftersom jag inte har någon aning om vilken häst jag ska rida så är det svårt att förbereda sig mentalt så jag får helt enkelt ta det som det kommer. Utöver det så har jag en redovisning, ska träna mer på att slå på skor och tillbringa mycket tid i stallet, rent allmänt.
 
Älskade ponny!
 
I eftermiddag/ kväll väntar Pelle på mig och även alla andra hästar i stallet. Jag ska ta in alla hästar när jag kommer dit (kanske lite senare om vädret är bra). Pelle ska sen ridas lite lugnt idag, skritt och lite trav bara för att jogga igenom honom lite. Han kommer säkert ha fruktansvärd träningsvärk idag efter att ha jobbat ordentligt igår så att motionera honom lite lugnt är ett måste idag. Hoppas att han kan gå ut i skogen lugnt och fint, bus-ponny!
 
Sen ska mitt hår klippas idag, det blev aldrig något med det igår men ikväll är tanken att jag ska få det fixat.
 
Hoppas att ni har en riktigt bra fredag, vi ses senare, kram!