Josefin Nilsson

Ingen måndagsångest här!
Godmorgon!
 
Solen skiner och jag känner mig så taggad på livet. Förkylningen har sakta börjat släppa lite känns det som och jag känner mig så mycket piggare än vad jag gjorde i fredags. Jag har dessutom en riktigt lugn vecka i skolan framför mig, helt utan stress och press. Skillnaden mellan detta skolåret och förra är verkligen extrem och jag tror helt seriöst inte att det är någon som verkligen kan förstå vilka kontraster det blir. Utöver skolan ser mycket i min fritid också annorlunda ut detta året vilket gör att skillnaden blir ännu större, men jag känner trots allt att jag börjar få någon sorts rutin i vardagen nu.
 
Tillbaka till den här måndagen, jag har en lektion på dagens schema och när den är slut kommer jag åka direkt hem igen. Innan skolan ska jag upp till stallet för att fixa med Pelle. Borsta noga och sen promenera runt stallet ett bra tag innan jag lindar om benen och släpper ut honom i hagen. I eftermiddag är min plan att börja ta tag i teorin till körskolan för att ha lite koll på vad som står där inför min första körlektion på onsdag.
 
Annars händer det inte så värst mycket idag, Pelle ska såklart få ännu en promenad i eftermiddag och jag hoppas på att han kan sköta sig lika bra som han gjorde igår.
 
 
Ha en riktigt bra måndag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress