Josefin Nilsson

2 år sedan...
 
 
 
 
 
...och det har hänt så otroligt mycket på den tiden. Världens finaste ponny! Många dagar saknar jag allt vi har gjort innan men samtidigt är jag väldigt glad att jag kan tillbringa tid med denna ponnyn varje dag.
Överallt och ingenstans precis som vanligt
Godmorgon!

Det känns verkligen att hösten och vintern är på ingång nu och idag är det sjukt kallt ute. 2 grader varmt var det ute när jag satt och åt frukost. Nu har jag varit en sväng i stallet för att Linda om Pelles ben och sätta på honom rätt täcke. 

Jag ska alldeles strax åka in till skolan för att ha dagens första lektion där kl 8. Som vanligt på tisdagar kommer jag sen att åka fram och tillbaka mellan skolan och stallet. Pelle ska få sin promenad under min håltimme och efter det ska jag ha kemi. I vanliga fall åker jag sen hem efter det men inte idag, min klass ska ta skolfoto kl 14.30 så jag får sitta i skolan och vänta ett bra tag på det och sen ska jag träna för tränare på gymmet vid kl 16 så jag är väl inte hemma förrän vid kl 17.30.

Pelle ska få en promenad till ikväll, borstas noga och boxen mockas. Annars händer det väl inte så mycket denna tisdag. Jag kommer antagligen vara helt slut ikväll efter en dag där jag har varit lite överallt men då kommer jag i alla fall sova gott inatt 😉


Ha det bäst!
Ingen måndagsångest här!
Godmorgon!
 
Solen skiner och jag känner mig så taggad på livet. Förkylningen har sakta börjat släppa lite känns det som och jag känner mig så mycket piggare än vad jag gjorde i fredags. Jag har dessutom en riktigt lugn vecka i skolan framför mig, helt utan stress och press. Skillnaden mellan detta skolåret och förra är verkligen extrem och jag tror helt seriöst inte att det är någon som verkligen kan förstå vilka kontraster det blir. Utöver skolan ser mycket i min fritid också annorlunda ut detta året vilket gör att skillnaden blir ännu större, men jag känner trots allt att jag börjar få någon sorts rutin i vardagen nu.
 
Tillbaka till den här måndagen, jag har en lektion på dagens schema och när den är slut kommer jag åka direkt hem igen. Innan skolan ska jag upp till stallet för att fixa med Pelle. Borsta noga och sen promenera runt stallet ett bra tag innan jag lindar om benen och släpper ut honom i hagen. I eftermiddag är min plan att börja ta tag i teorin till körskolan för att ha lite koll på vad som står där inför min första körlektion på onsdag.
 
Annars händer det inte så värst mycket idag, Pelle ska såklart få ännu en promenad i eftermiddag och jag hoppas på att han kan sköta sig lika bra som han gjorde igår.
 
 
Ha en riktigt bra måndag!