Josefin Nilsson

Lördags tankar
Godmorgon!
 
Vaknade tidigt idag och känner mig väl inte direkt mer utvilad idag än vad jag gjorde igår, men trots det känns allting mycket bättre idag. Jag har haft en riktigt effektiv morgon som började i stallet. Möttes av en glad Pelle som idag helst ville ut i hagen så snabbt som möjligt trots att alla andra hästar var inne. Borstade och lindade om benen innan jag släppte ut honom och efter det mockade jag båda boxarna som skulle fixas idag. Avslutade sen med attta en promenad med Pelle i 25 minuter innan jag cyklade hem igen, inte den bästa promenaden denna veckan men Pelle får helt klart godkänt på sitt beteende.
 
Har varit hemma i ca 1 timme nu och fixat med lite olika saker, bland annat börjat på en skoluppgift som ska in om lite mer än en månad. Känner att min planering runt allt pluggande detta året är så mycket bättre än vad det var förra året, kan ju visserligen bero på att jag bara läser en fjärdedel så många kurser nu som jag gjorde för ett år sedan... I vilket fall som helst är alla inlämningar detta året riktigt stora och kräver mycket tid så det kändes lika bra att börja lite smått med det nu när jag har tid.
 
 
Tanken nu är att jag ska ta tag lite i körkortsteorin, som jag för övrigt tycker är otroligt tråkig, städa lite på mitt rum och sen äta lunch innan familjen åker iväg på äventyr i eftermiddag.
 
Ha en riktigt bra lördag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress