Josefin Nilsson

Pelle just nu, efter två månader
 
 
Har visat bilder tidigare på Pelle hur han såg ut ca 1 vecka efter att han skadade sig (här) och sedan en månad efter det, alltså när han hade varit skadad ca 1 månad och en vecka, (här). Nu har det gått två månader och två veckor sedan han skadade sig och bilderna är tagna för ca 1 vecka sedan. Jag måste erkänna att jag är förvånad över hur fin han trots allt ser ut i kroppen fortfarande. Pälsen glänser, ögonen lyser och han är piggare nu än någonsin.
 
Rent muskelmässigt är jag medveten om att han garanterat har börjat tappa en del nu men jag har egentligen inget att jämföra med sedan sist när han var skadad. Det enda jag vet är att han såg hemskat tunn och omusklad ut när han väl blev friskförklarad förra gången. Helt utifrån bilderna anser jag själv att han har tappat mest på halsen, bogen och bringan, även en liten del över rygg och rumpa. Men överlag ser han fortfarande sin ut i kroppen, skönt!
 
Om ca en månad är det dags att ta nya bilder igen också får vi se om jag väljer att lägga ut de då eller inte.
 
Lördags tankar
Godmorgon!
 
Vaknade tidigt idag och känner mig väl inte direkt mer utvilad idag än vad jag gjorde igår, men trots det känns allting mycket bättre idag. Jag har haft en riktigt effektiv morgon som började i stallet. Möttes av en glad Pelle som idag helst ville ut i hagen så snabbt som möjligt trots att alla andra hästar var inne. Borstade och lindade om benen innan jag släppte ut honom och efter det mockade jag båda boxarna som skulle fixas idag. Avslutade sen med attta en promenad med Pelle i 25 minuter innan jag cyklade hem igen, inte den bästa promenaden denna veckan men Pelle får helt klart godkänt på sitt beteende.
 
Har varit hemma i ca 1 timme nu och fixat med lite olika saker, bland annat börjat på en skoluppgift som ska in om lite mer än en månad. Känner att min planering runt allt pluggande detta året är så mycket bättre än vad det var förra året, kan ju visserligen bero på att jag bara läser en fjärdedel så många kurser nu som jag gjorde för ett år sedan... I vilket fall som helst är alla inlämningar detta året riktigt stora och kräver mycket tid så det kändes lika bra att börja lite smått med det nu när jag har tid.
 
 
Tanken nu är att jag ska ta tag lite i körkortsteorin, som jag för övrigt tycker är otroligt tråkig, städa lite på mitt rum och sen äta lunch innan familjen åker iväg på äventyr i eftermiddag.
 
Ha en riktigt bra lördag!
Höstlovs-fredag
Hej!
 
Hur är det med er? Jag hade en riktigt bra dag igår men har sen känt mig lite alltmänt trött idag. Var uppe tidigt imorse efter att ha sovit dåligt inatt och har sen haft en dag där jag har varit lite överallt. Landade här hemma för ett tag sedan och planerar nu att ha en riktigt lugn fredagskväll.
 
 
Under dagen har jag varit i stallet två gånger, iväg på rea med Saga och träffat mormor och morfar tillsammans med familjen. Pelle har varit pigg och glad båda gångerna jag har varit hos honom och gick idag förvånadsvärt snällt i skogen, duktig ponny!
 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra fredag, vi ses igen imorgon!