Josefin Nilsson

Söndags tankar
Då går även denna dagen mot sitt slut och jag har landat framför datan igen. Pelle var riktigt pigg idag och kunde inte riktigt stå still medan jag skulle hoppa upp. Väl uppe körde han full fart direkt med lite trav och jag fick säga till honom att vi inte alls skulle ner på banan och springa i full fart. Lite besviken men ändå superglad traskade han sen ut i skogen och jag kan inte vara annat än nöjd med honom idag, duktig ponny!
 
Även alla andra saker jag skulle göra idag har gått superbra och jag känner verkligen att jag har läget under kontroll nu. Dessutom känns det så bra att vara hemma igen och tillbaka i min vanliga vardag som innebär full fart hela tiden. Det var faktiskt riktigt jobbigt att ha ledigt och enbart göra saker som jag ville när jag ville under helgens resa. Men det behövs det också för nu har jag mer energi än på länge. Borta bra men hemma bäst!
 
Nu återstår däremot något som verkligen inte är lika kul och antagligen också därför det är det enda som jag har kvar att göra idag. Plugga kemi inför provet på tisdag. Jag har inte börjat ännu och det är minst sagt mitt viktigaste prov under denna terminen. Sista provet i kurse och med tanke på hur övriga prov har gått så känner jag en del press över resultatet på detta. Får jag till det så kan jag sen ta det helt lugnt över jullovet, skulle jag däremot inte lyckas så bra som jag vill så kommer jag bli tvungen att plugga under lovet för att göra ett omprov direkt efter jul. Så nu gäller det, bäst att jag sätter igång direkt.
 
 
Får se när jag är klar med kemin men antagligen kommer jag att behöva skriva av mig ännu mer efter det, som sagt extremt mycket tankar efter helgen i Stockholm som jag har tänkt att jag kan dela med mig av men det kommer upp imorgon då.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress