Josefin Nilsson

Full fart framåt
Hej!
 
Är allt bra med er idag? Med mig är allt hur bra som helst. Jag var i stallet under förmiddagen och har därför nu en lugn eftermiddag framför mig. Däremot kan jag inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att det är skönt eller inte att nu ha en lugn tid framför mig. Känslan av att ha jobbat så hårt nu under 8 månader och så är allting helt plötsligt slut är minst sagt konstig och vad som känns ännu konstigare är att jag nu inte kommer träffa hela min klass igen på nästan 3 månader.
 
 
Två bilder från 2011
 
Pelle och jag var ute på en längre runda idag där Pelle fick springa ordentligt. Pigg och glad som vanligt och det var full fart framåt hela tiden förutom när han var tungen att stanna och titta på några personer som var ute och vandrade med stora ryggsäckar, mycket märkligt enligt Pelle. När vi kom till vårt vanliga galoppställe flög Pelle iväg med spetasde öron och efteråt såg han så lycklig ut. Fina ponny! Imorgon får det bli ett lite lugnare pass.
 
Som sagt händer det inte så mycket för min del idag. Jag har ett par inlämningsuppgifter till som ska in till skolan så jag borde kanske ta tag i det så att jag sen kan känna mig helt färdig med skolan. Får se hur det blir med det idag.
 
Ha en riktigt bra lördag!
 
 
Lisa Svensson

Hej! Jag hittade dej på nätet när jag letade efter Pellerin! Så glad att jag hittade er o ännu gladare efter jag läst din blogg. Pellerin ägdes av mej från det att han var sex månader till 2004 då jag var tvungen att sälja honom pga flytt. Jag skrev in i köpekontraktet att jag absolut ville veta vem som köpte honom vid ev försäljning men det blev inte så... Först ett par år efter fick jag reda på att han var såld vidare. Som jag har letat! Men han verkar ha fått ett underbart hem hos dej, jag blir så lycklig! Jag kommer att följa din blogg o vill du veta mer om honom och hur hans barndom varit får du gärna höra av dej! Mvh, Lisa Svensson tel:0730-594189 email: lisa-swe@hotmail.com Kram, Lisa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress