Josefin Nilsson

En söndag som börjar med regn..
Godmorgon!

Idag verkligen öser regnet ner och jag känner mig inte det minsta sugen på att gå utanför dörren. Men tyvärr har jag intr direkt något val, jag måste till stallet och då måste jag även ut i det här vädret. Innan dess har jag i alla fall ca 2 timmar här inne i värmen där jag ska passa på att plugga. Igår blev det inte skrivet ett enda ord så idag är det bäst att jag åtminstone gör något.

I stallet är det mockning och ridning som gäller, jag ska även ge alla hästarna lunch idag. När det gäller ridningen var min plan att rida Pelle lite lugnt på banan men med detta vädret känns det inte som en bra idé då den antagligen är riktigt blöt och ganska tung. Så får se hur jag gör med ridningen, blir kanske att jag och Pelle tar en lugn tur i skogen istället.


Ha en riktigt bra söndag så ses vi under dagen!
Full fart framåt
Hej!
 
Är allt bra med er idag? Med mig är allt hur bra som helst. Jag var i stallet under förmiddagen och har därför nu en lugn eftermiddag framför mig. Däremot kan jag inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att det är skönt eller inte att nu ha en lugn tid framför mig. Känslan av att ha jobbat så hårt nu under 8 månader och så är allting helt plötsligt slut är minst sagt konstig och vad som känns ännu konstigare är att jag nu inte kommer träffa hela min klass igen på nästan 3 månader.
 
 
Två bilder från 2011
 
Pelle och jag var ute på en längre runda idag där Pelle fick springa ordentligt. Pigg och glad som vanligt och det var full fart framåt hela tiden förutom när han var tungen att stanna och titta på några personer som var ute och vandrade med stora ryggsäckar, mycket märkligt enligt Pelle. När vi kom till vårt vanliga galoppställe flög Pelle iväg med spetasde öron och efteråt såg han så lycklig ut. Fina ponny! Imorgon får det bli ett lite lugnare pass.
 
Som sagt händer det inte så mycket för min del idag. Jag har ett par inlämningsuppgifter till som ska in till skolan så jag borde kanske ta tag i det så att jag sen kan känna mig helt färdig med skolan. Får se hur det blir med det idag.
 
Ha en riktigt bra lördag!