Josefin Nilsson

Sommaren är äntligen här för att stanna
Då har jag landar hemma igen. Hur är det med er idag? Här skiner solen och det är riktigt varmt vilket det också har varit hela dagen. Jag började jobba nere i Flyinge idag strax efter klockan 8 och slutade sen vid klockan 14. Det har varit extremt varma timmar i tävlingsstallen som dels blir varma för att det är så pass varmt ute och sen dels för att det mer eller mindre inte kommer in någon vind där. Imorgon väntar ännu en dag där.

Jag har passat på att sola lite och gör nu ingenting speciellt. När det blir lite svalar är min tanke att jag ska cykla upp till stallet för att rida ut Pelle en sväng. Igår blev det en skritt-runda i skogen barbacka vilket vi både var helt nöjda med. Var det blir idag får vi dock se,jag hade tänkt rida lite skritt och trav i skogen men kanske rider med Saga nu och då kan planen ändras. Vi får se helt enkelt.

Bild från förra sommaren.

Ha en fortsatt bra tisdag!
Ännu en dag i Flyinge
Ännu en dag i Flyinge, med mockning i varma tävlingsstall. Just nu har vi lunch.


Mer uppdatering kommer i eftermiddag, ha det bäst!
Real happiness
 
 
 
 
 
 
När jag skulle sätta på Pelle ett täcke på kvällen igår (för att han inte skulle bli hur blöt som helst under nattens regnväder) så följde min pappa och lilla syster med och tog lite bilder. Med andra ord är de här bilderna tagna helt utan att jag eller Pelle fokuserar på kameran som när vi annars har foto-shoot´s med Saga. En helt vanligt dag med mig och Pelle med andra ord och jag verkligen älskar bilderna!