Josefin Nilsson

Back to summer paradise?
Jag tycker att det är kul att resa och se nya platser men börjar oftast ganska snabbt att längta hem. Det spelar ingen större roll hur långt bort jag har rest, med vem eller vad vi gör, efter ett par dagar känner jag mig ganska färdig och vill hem till min vanliga vardag. I efterhand kan jag sen se tillbaka på det och tycka att det har varit riktigt kul men i de allra flesta fallen känner jag inget behov av att åka tillbaka till samma plats igen.
 
USA resan vi gjorde under påsklovet är dock ett undantag, visst längtade jag hem under tiden vi var där men samtidigt kändes det hela som en dröm och när vi kom hem igen var det som att vakna upp från drömmen. Sen vi kom hem har jag bara velat åka tillbaka igen, tillbaka till värmen och de vita stränderna. Jag som hatar att flyga skulle med glädje kunna sätta mig på ett plan tillbaka dit trots att det tar minst 12 timmar.
 
 
 
 
 
 
Ja, hit ska jag helt enkelt någon gång igen men när det blir det får vi se. Dessutom är USA så stort så det finns så himla många platser att besöka. Florida med Miami, Delray Beach och Orlando var riktigt fint. Summer paradise!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress