Josefin Nilsson

Att resa utomlands
Visste ni att jag totalt har varit utomlands 4 gånger (borträknat Danmark som ligger mindre än 1 timme bort från där jag bor).
 
Första gången jag flög var jag 13 år och då åkte min familj på semester till Mallorca, efter det har jag även varit i Frankrike (Paris med Disneyland), England (London) och USA (östra Florida).
 
 
Mallorca (bilderna ovan)
 
 
Paris (Disney land)
 
 
London
 
 
 
Miami och Orlando (USA- Florida)
 

Fyra helt olika resemål som verkligen har varit hur roliga som helst att besöka. Jag skulle lätt kunna åka tillbaka till alla de här platserna, dock inte till just Disney-land om jag skulle åkt till Paris, det räcker med en gång där för min del. Tillbaka till London hade jag gärna åkt men om jag bara fick välja ett ställa att åka tillbaka till, exakt samma ställe, så hade jag utan tvekan valt USA resan.
 
 
Sen kanske jag ska tillägga att jag verkligen inte gillar att flyga. Satt vid fönstret när vi åkte till och från Mallorca men det var nog första och sista gången för min del. Helt otrolig utsikt verkligen men helst sitter jag så att jag inte kan se fönstrena ordentligt och föredrar helt klart att sova hela flygresan om det går. Så för min del är fördelen men resemålen i Europa helt klart att det inte tar så lång tid på flyget jämfört men en resa till USA till exempel.
 
Var skulle ni helst vilja resa?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress