Josefin Nilsson

Otroligt besviken på mig själv...
Vissa dagar blir det inte alls som man hade tänkt sig och idag är en sådan dag. Ridpasset med Pelle började verkligen inte bra och jag fick inte alls någon bra känsla. Helst av allt hade jag bara velat hoppa av och gå in med Pelle i stallet igen innan jag hann förstöra både mitt och hans självförtroende helt totalt. Jag red sämre än vad jag har gjort på väldigt länge och kände mig bara alltmänt stel och orörlig vilket inte hjälpte Pelle över huvudtaget utan bara förde över mina brister på honom istället.
 
Efter att ha saktat av till skritt och skrittat några varv på långa tyglar bestämde jag mig för att göra ett försök till och det är jag glad att jag gjorde. Även om min ridning fortfarande var långt ifrån som vanligt så fick jag en mycket bättre känsla. Pelle ställde precis som innan upp på allting jag bad honom om, skillnaden var bara den att jag kände att jag inte förstörde lika mycket för oss. Istället för att avsluta dagens pass i med en helt kass känsla avslutades det bra.
 
Ändå är jag riktigt besviken på mig själv. Jag kan rida så mycket bättre än vad jag gjorde och det sista jag vill göra är att förstöra Pelles självförtoende för att jag inte rider ordentligt. Detta passet sänker helt klart mitt självförtroende samtidigt vet jag att det kommer få mig till att jobba ännu hårdare för att till sist kunna känna att vi lyckades med det vi ville. Nu får jag försöka släppa detta och gå vidare, ta med mig alla svagheter för att jobba med det samtidigt som jag måste försöka se vad som faktiskt gick bra. Imorgon tar vi nya tag med ett stort leende och har kul tillsammans, jag kan så mycket bättre än såhär, vi kan så mycket bättre!
 
 Han betyder allt, min fina prins till ponny!
En månad av det nya året är över
Hej!
 
Då var det lördag igen och jag har en riktigt lugn sådan framför mig. Jag ska plugga lite nu under förmiddagen för att sedan kunna ta hur lågn tid på mig som helst i stallet under eftermiddagen. Pelle red jag ju i skogen igår också och han var så otroligt fin. Som jag skrev igår så är motivationen för oss båda nu uppe på topp igen efter att ha haft en vecka där självförtroendet svajade. Idag ska vi trimma lite lugnt på banan och rida lite delar av det nya LB:1 programmet som vi ska starta om 2 veckor.
 
Shit vad det har hänt mycket sen denna bilden togs i höstas.. 
 
I övrigt måste jag säga att denna månaden verkligen bara har försvunnit iväg. Det känns helt sjukt att januari redan har kommit till sitt slut och en hel månad av det nya året är över. Samtidigt har jag hunnit med att göra en hel del under denna månaden och än så länge ångrar jag inte ett enda val jag har gjort, varken med Pelle eller skolan. Månadens bästa val måste vara att välja bort matten och därmed få mer tid till både skolan och Pelle, jag har inte stressat en enda dag på hela månaden och det säger en hel del.
 
Nu ska jag ta tag i denna dagen. Hoppas att ni får en riktig super lördag!
 
Fredag i slutet av januari
Godmorgon!

Jag är på bussen nu på väg till skolan. Fredag och sista skoldagen för denna veckan gör att allting känns mycket lättare idag trots att jag känner mig ganska trött. Min skoldag kommer att sluta runt 15.40 och då åker jag direkt hem från idrotten.

I eftermiddag ska två boxar mockas som vanligt och efter det ska Pelle ridas. Han kändes riktigt bra även igår, glad och positiv till arbetet. Motivationen är på topp igen för min del och Pelle känns riktigt fräsch, nu ska vi bara fortsätta att ha kul tillsammans. Idag blir det ridning i skogen igen men med lite mer galopp och vi ska också träna lite skänkelvikningar i traven och flytta lite för skänkeln i galoppen. 


Ha en riktigt bra fredag!