Josefin Nilsson

Motivationen är hittad!
För tillfället är min motivation till det mesta på topp. Jag vill träna så mycket som det bara är möjligt med Pelle och även om vägen till målen är lång så känner jag en otroligt stor utveckilng sen i höstas, vilket bara ökar motivationen ännu mer. Det känns som om det var riktigt länge sen jag senast vågade sätta ordentliga mål och verkligen lyckades ta mig dit. Vilket säkert är en stor anledning till varför motivationen har känts helt bortblåst under stora delar av förra året. Men nu blir motivationen bara större och större och jag är redo att göra det mesta för att nå målen.
 
Förutom att bara träna så är även motivatione både till skolan och bloggen mycket större nu än vad den har varit på länge. Så fort jag har tid så skriver jag på en massa inlägg till bloggen och inom några veckor kommer ni kunna se en utveckling här med uppdateringen då det är något som jag verkligen jobbar med för tillfället. Tackvare att jag valde att inte läsa matte denna terminen har jag så mycket mer tid, både i skolan och efter skolan,till att göra vad jag verkligen vill och slippa stressa. Så nu när jag inte längre behöver stressa en massa känns det så mycket roligare att plugga,kunna lämna in uppgifterna i tid och känna att jag är nöjd med min insats.
 
Med andra ord mår jag bättre nu än vad jag har gjort på flera år och motivationen har nog inte varit så här stor sen jag började 8:an.
 
Vi har kämpat hårt tidigare med motivationen på topp och lyckats få högre resultat än vad jag hade kunnat drömma om när vi började!
 
 
 
Men det som är viktigast av allt är att vi har fruktansvärt kul och tar vara på varje dag!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress