Josefin Nilsson

Nära slutet
Hej!
 
Har ni det bra idag? Sista dagen på 2015 och som sagt kan jag inte riktigt förstå att tiden har gått så himla fort. Men mer om det senare. Idag är det kallt ute eftersom det blåser en hel del. Hästarna var helt galna när de kom ut i hagarna nu imorse och jag började då fundera över mitt val att rida Pelle innan han hade fått gå ut. Inte för att han direkt kan busa av sig i hagen men ändå.
 
Han var minst sagt pigg när vi skulle ut och som vanligt visar han det genom att vara lite överallt och gå lika mycket farmåt som bakåt. Jag höll mig lugn och efter att ha snurrat runder i 5 minuter på gårdsplanen lugnade sig kaoset i Pelles huvud och vi kom iväg till skogen. Väl i skogen ska Pelle ha världens största guldstjärna då han gick så lugnt och fint. På vägen hem blev det dock en explosion sen där Pelle flög rakt upp i en kombination av ett bocksprång och en bakutspark samtidigt. Det kom verkligen från ingenstans och jag som då red barbacka på helt långa tyglar kan medge att jag satt lite löst. Tack och lov lugnade han sig så fort jag hade samlat ihop tyglarna, fina ponny!
 
En varmare dag, 2012
 
Just det, kul att så många gillade inlägget med bilder på mitt nya armband igår. Kan verkligen bara hålla med er det är verkligen riktigt snyggt!
 
Ha nu en riktigt bra sista dag på detta året!
Elin

Såå fin bild!!

Svar: Tack så mycket! :)
Josefin Nilsson

Angelica

Så fin bild! Skönt att du höll dig kvar iallafall, jag hade nog flugit som en vante :o

Svar: Tack! :) Ja hade inte varit så kul att åka av, tror säkert att då hade hållit dig kvar också ;)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress