Josefin Nilsson

Mitt 2015 del 4
Oktober:
 
En månad som jag egentligen inte kommer ihåg något speciellt ifrån utan att behöva titta tillbaka i mitt eget bloggarkiv, det säger sig lite själv att det helt enkelt inte var en månad som jag ville komma ihåg. Träningen på gymmet blev min flykt från vardagen och trots att jag mått mycket bättre denna gången än sist när Pelle var skadad så har det helt klart känts. 
 
 
 
Oktober blev månaden då känslorna svajade och motivationen låg på botten. Frågorna om hur det var med Pelle och alla förfrågningar om att rida andras hästar gjorde att jag ville ge upp på livet och räddningen blev att lägga
extra fokus på skolan. 
 
 
 
Månadens höjdpunkt blev ändå all tid jag spenderad med mina kompisar och ett bra höstlov där jag fick tid till att andas ut.
 
 
November:
 
Denna månaden blev så mycket bättre än den förra. Mycket fokus har ju varit på Pelle och hans schema men jag har även lagt mycket fokus på att ta tillvara på alla de små sakerna som gör vardagen så fruktansvärt bra. Mycket tid har spenderats på gymmet och även en del på körskolan förutom all den tid jag är i skolan eller stallet.
 
 
Jag var tillsammans med några kompisar funktionär under Flyinge Indoor och veckan efter det avslutade jag månaden med att flyga till Stockholm med Saga. Tre dagar till att bara ta det lugnt och bli inspirerad innan jag sen kom hem och älskade min vardag mer än någonsin.
 
 
 
 
December:
 
Månaden går verkligen att dela i två delar. Pelle kändes superfin nu när jag började skritta honom, jag har haft riktigt kul tillsammans med mina kompisar och verkligen börjat trivas med att träna på gymmet. Samtidigt har tankarna om framtiden jagat mig och nya problem med Pelle dykt upp.
 
 
En utav månadens höjdpunkter är helt klart besöket hos min tränare. Hon är verkligen helt fantastisk och det går verkligen inte att bli något annat än inspirerad. Och såklart julfirandet med släkten.
 
 
Än är ju inte månaden slut och inte detta året heller, och mycket kan fortfarande hända. Ett inlägg med en kort sumering kommer när året är slut.
Neapocalypse - en alternativ hästblogg

Skönt att det har blivit bättre nu när du börjat skritta honom och så <3

Svar: Ja det är verkligen skönt :)
Josefin Nilsson

Ida

Har frågestund på min blogg just nu, skulle vara jätte kul om du kikade in och ställde några frågor! :)

Svar: Ja det ska jag göra :)
Josefin Nilsson

Nicole

Skönt att du kan skritta honom snart och att de har blivit bättre :)

Svar: Ja det är verkligen jätteskönt :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress