Josefin Nilsson

10 månaders utveckling
 Vem hade för ett år sedan trott att jag och Pelle skulle lyckas komma så pass långt som vi gjorde under lite drygt 10 månader? Svaret är nog ingen, för helt ärligt hade jag ingen aning själv om vad det var vi hade gett oss in i. Jag hade aldrig innan tränat dressyr och enbart startat ett par klubbtävlingar i dressyr för skojs skulle några år tidigare. Pelle däremot har tävlat dressyr innan men den formen som han var i då har jag aldrig sett honom i då han inte alls var i samma skick när han kom till oss.
 
 
Dessutom hade vi 13 månaders skada och rehabelitring bakom oss när vi påbörjade detta. Filmen nedan är fruktansvärt ärlig på hur det verkligen har sett ut både på träning, tävling och vid ridning hemma. I början av september förra året började vi där filmen börjar, hemma hos min tränare när vi var där och provade träna för henne. I slutet av filmen ser ni klipp från de sista träningarna hos min tränare, i juni och juli, 10 månader efter att vi börja den här resan.
 
 
Jag känner mig verkligen stolt över resan vi har gjort men samtidigt är det svårt att låta bli att känna att det är tråkigt att det är här som det slutar för våran del, i alla fall för tillfället. Det fanns så mycket kvar att jobba med och så otroligt mycket mer att visa, speciellt på tävlingsbanan.. Men som sagt jag är så glad över att jag har fått göra detta och jag kommer aldrig kunna tacka Pelle nog för allt han har lärt mig och att han har velat göra denna resan med mig. Älskade ponny! <3
Elsa

Gud vad ni kämpat på bra :). Jättefint!

Svar: Tack så jättemycket! :D
Josefin Nilsson

madeleine magnusson

Så stor förändring på så kort tid, så duktiga ni är! :)

Svar: Tack så jättemycket! :D
Josefin Nilsson

Ella Almgren

Oj vad långt ni har kommit på så kort tid! Jag har iof utvecklat min ponny i 2 år, köpte henne när hon var 7 och kunde inget om dressyr. Men nu rider vi på LB, LA nivå så man kan säga att vi har gått igenom en typ av samma slags resa 💓 Men så fina! Lycka till i framtiden! :)

Svar: Åh vad glad jag blir! Tack så jättemycket! :DLycka till med din ponny! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress