Josefin Nilsson

Måndag, allt och inget
Då var denna veckan igång och måndagen snart slut.
 
Min vecka har börjat bra och jag insåg först någon gång efter lunch att jag inte hade varit inne här ännu idag. Jag har börjat ta det lite lugnare på morgonen vilket leder till att jag kommer med den smockfulla bussen istället för den som går tio minuter tidigare och har sittplatser. Visst är det skönt att kunna ta det riktigt lugnt på morgonen men det är verkligen värt att vara lite snabbare och slippa stå på bussen. Dessutom är det mer eller mindre omöjligt att blogga samtidigt som man ska hålla balansen för att inte trilla på någon när bussen tvärnitar. På onsdag tar jag nya tag och kämpar för att komma med en mindre full buss.
 
I övrigt var det skolfotografering idag i skolan och det har väl aldrig varit bland det roligaste jag vet. Årets fotograft verkade dessutom lite stressad och klickade snabbt 3 bilder på klassen på mindre än en minut och sen var vi klara. Hur resultatet blir får vi väl se om ett tag när även resten av alla Lunds gymnasieskolor kan se det.
 
 
Sen har jag ju varit i stallet också. Pelle fäller otroligt mycket (för att vara Pelle) och det märks på hans humör. Han känns både lite trött och mer känslig än vanligt. Det gäller att vara extra försiktig med honom nu för annars kommer han att bli riktigt arg då det stör honom riktigt mycket när det kliar i kroppen. Han var i alla fall duktig idag och kändes ganska mjuk i kroppen när vi travde och galopperade i skogen även om jag inte hade några större krav på honom.
 
Hoppas att ni har haft en bra måndag!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress