Josefin Nilsson

Flyinge
Hej!

Är allt bra med er idag? Själv känner jag mig lite lagom pigg och sitter just nu i Flyinge och väntar på lunchen. Av någon anledning var vi tvugna att skynda på med förmiddagens ridlektioner så nu sitter vi här på elevhemmet och har inget att göra. 

Om en stund ska vi gå bort till restaurangen för att äta och efter det väntar eftermiddagens lektioner. Jag slutar vid halv fyra och cyklar då hem lite snabbt för att sen fortsätta vidare till stallet. Pelle ska promeneras och boxen ska mockas. 

Kvällen kommer avslutas med fysikplugg inför provet på torsdag eftersom jag verkligen inte kommer hinna plugga imorgon.

Hoppas ni har en riktigt bra dag!


Ganska sant ändå..
Måndag, allt och inget
Då var denna veckan igång och måndagen snart slut.
 
Min vecka har börjat bra och jag insåg först någon gång efter lunch att jag inte hade varit inne här ännu idag. Jag har börjat ta det lite lugnare på morgonen vilket leder till att jag kommer med den smockfulla bussen istället för den som går tio minuter tidigare och har sittplatser. Visst är det skönt att kunna ta det riktigt lugnt på morgonen men det är verkligen värt att vara lite snabbare och slippa stå på bussen. Dessutom är det mer eller mindre omöjligt att blogga samtidigt som man ska hålla balansen för att inte trilla på någon när bussen tvärnitar. På onsdag tar jag nya tag och kämpar för att komma med en mindre full buss.
 
I övrigt var det skolfotografering idag i skolan och det har väl aldrig varit bland det roligaste jag vet. Årets fotograft verkade dessutom lite stressad och klickade snabbt 3 bilder på klassen på mindre än en minut och sen var vi klara. Hur resultatet blir får vi väl se om ett tag när även resten av alla Lunds gymnasieskolor kan se det.
 
 
Sen har jag ju varit i stallet också. Pelle fäller otroligt mycket (för att vara Pelle) och det märks på hans humör. Han känns både lite trött och mer känslig än vanligt. Det gäller att vara extra försiktig med honom nu för annars kommer han att bli riktigt arg då det stör honom riktigt mycket när det kliar i kroppen. Han var i alla fall duktig idag och kändes ganska mjuk i kroppen när vi travde och galopperade i skogen även om jag inte hade några större krav på honom.
 
Hoppas att ni har haft en bra måndag!
 
 
Godmorgon söndag!
Godmorgon!
 
Jag vaknade redan kl 5 imorse och har efter det inte kunnat somna igen. Hur jag kan vara så pigg just idag förstår jag inte riktigt men det är nog ganska bra med tanke på hur mycket jag ska plugga. Under förmiddagen kommer jag tillbringa all tid på mitt rum med matte och fysik plugg. Matten ligger hela klassen efter i nu eftersom läraren har varit iväg en hel del under de senaste veckorna och fysiken har vi prov i på torsdag.
 
Senare i eftermiddag ska Pelle ridas ut en runda lite lugnt och efter det fortsätter pluggandet här hemma. Som ni ser blir det en dag med nästan bara pluggande och därför känns det lite extra bra att jag började dagen med att ta en power-walk upp till stallet, för att knoppa Calle, och sen sprang en extra runda på vägen hem.
 
Nu ska jag äta frukost, vi ses under dagen. Ha det bäst!