Josefin Nilsson

Lovet går mot sitt slutBörjade dagen med en tur i skogen med Pelle. Nu avslutas dagen med idol. 

Lovet är snart slut och jag känner mig helt klart utvilad men motivationen till skolan har inte blivit större precis. Men tanken på att det är jullov om 7 veckor kommer helt klart göra så att det känns lättare att gå till skolan igen på måndag.

Min helg kommer att tillbringas i Flyinge på clinic och det känns som ett väldigt bra avslut på det här lovet.

Hoppas att ni har haft en lika bra fredag som jag!
Inte riktigt lika kul..
Hej!

Hur är det med er idag? Med mig är allting bra. Jag har haft en ganska lugn förmiddag i stallet och efter det kollat på lite serier. Nu är jag själv hemma, då resten av familjen har åkt iväg för att shoppa, och det kommer jag att vara några timmar nu. Ibland är det riktigt skönt att vara hemma själv men när man redan har varit hemma flera dagar på grund av lov så tycker jag inte att det är riktigt lika kul.

Men, men jag tänker försöka ta vara på denna tiden till att plugga. Inte det roligaste jag kan komma på precis som det behövs. I stort sätt hela helgen kommer tillbringas i Flyinge så då hinner jag inte plugga och sen väntar ett stort prov nästa vecka. Så det är helt enkelt vad jag ska göra nu.


Hoppas att ni har en riktigt bra torsdag!
Vem vet?
 
 
 
Foto: Jenny
 
Alla bilderna här ovan är tagna under 2011, de tre första under våren och de två andra under hösten. Detta var under mitt och Pelles första år tillsammans och när jag nu ser tillbaka på dessa bilderna känns det inte som det var så länge sen. Men det är mer än tre år sen. Tiden springer iväg och jag tänker försöka bli ännu bättre på att ta vara på den. För vem vet var jag är om tre år?