Josefin Nilsson

Söndag sista november
Godmorgon!

Efter att ha pluggat i flera timmar igår, hoppat Killen och ridit ut en riktigt taggad Pelle, så har jag nu en lugn söndag framför mig. Just nu sitter jag på bussen på väg till Lund för att sen ta tåget till Köpenhamn med familjen. Det blir säkert mysigt.

Ikväll när vi kommer hem ska jag till stallet för att rida Pelle. Idag blir det ridnig på banan och jag hoppas på att han är pigg men lydig idag.


Ha en riktigt bra söndag!
Idag ska det hoppas!
Godmorgon!
 
Kvällen igår avslutades hemma och farfar tillsammans med släkten. Vi hade det riktigt kul och såg både filmen The maze runner och Idol.
 
Jag är nu lite trött men vaken och redo för den här dagen. Efter flera timmar pluggande igår är jag nu till stora delar klar med det arbetet och känner att jag har bra koll över vad som ska göras och vad som är gjort. Pluggandet kommer jag att ta tag i under eftermiddagen är min tanke och innan datan stängs ner ikväll ska inlämningsuppgiften jag höll på med igår vara helt klar.
 
Om 1 timme ska jag vara i stallet och göra iordning första hästen för dagen.För några dagar sen frågade Killens ägare om jag kunde och ville hoppa honom lite då och då, så idag ska jag då hoppa honom för första gången sen i slutet av maj. Det kommer bli riktigt kul då jag över huvudtaget inte har hoppat ett hinder på över 60cm sen dess och Killen har jag inte ridit sen i början av juni.
 
 
 
Efter jag är färdig med Killen så ska Pelle ridas. Han ska däremot inte hoppas utan antingen blir det dressyr på banan eller en runda ut på grusvägarna. Som det ser ut nu lutar det mot grusvägarna eftersom det, med största sannolikhet, kommer vara mörkt innan jag kommer till stallet imorgon och då är det roligare att rida på banan där man ser ordentligt.
 
 
Ha en riktigt bra lördag!