Josefin Nilsson

Hur ska detta sluta?
Mina syskon skulle laga maten idag, egen pizza för att vara mer exakt. Jag undrade verkligen hur detta skulle sluta och både jag och pappa ställde in oss på att vi kanske skulle behöva köpa mat istället om det inte blev något ätbart av de där pizzorna.

1 och en halv timme efter att de började laga pizza så var de klart. Två pizzor blev det och än så länge lever vi.
Jag lyckades till och med dra vinstlotten i mitt pizza val. Jag fick den lite tunnare, saftiga pizza med hårda kanter. Den andra var som en tjock macka med kanter som var lika tjocka som resten av pizzan.

Vi får väl se när det blir denna sortens pizza nästa gång..
Sista maj 2014
Hej!
 
Jag började min dag med att åka in en snabb sväng till stan för att titta på lite saker där och nu är jag då hemma igen. Mitt rum är stökigt med massa böcker överallt som ska tillbaka till skolan och det sista jag vill göra just nu är att plugga. Men plugga är precis vad jag ska göra. En samhällsuppgift ska göras nu och när den är klar då är jag helt klar med pluggandet. 
 
 
I eftermiddag/ kväll väntar sen stallet på mig och mina två favoriter där. Pelle ska ridas fram lite i skogen och sen ska vi ner på banan och jobba lite över bommar. Killen ska också ridas på banan men honom har jag tänk jobba över lite små hinder. 
 
Ha en riktigt bra lördag!
Tävling...

Tre av bilderna som jag tog förra veckan då det var Stävie Ponny Cup. 

Jag saknar hoppbanorna riktigt mycket men till vintern är vi förhoppningsvis tillbaka där igen. Tävlingsbanorna kommer jag och Pelle förhoppningsvis besöka mycket tidigare än till vinter men inte hoppbanorna då.