Josefin Nilsson

Summer days
Ännu en vecka går mot sitt slut och imorgon går vi in på tredje sommarlovs veckan. Jag börjar sakta inse att detta sommarlovet kommer vara över på nolltid och det är första gången på två år nu som jag känner att tiden bara försvinner iväg. För även om jag är sugen på att börja skolan igen och göra bättre ifrån mig detta året, vå vill jag inte att sommarlovet ska ta slut... Jag har ju bara detta sommarlovet och ett till kvar innan jag sen tar studenten och aldrig kommer få sommarlov på detta sättet igen, riktigt konstig känsla.
 
För några år sen sa våra äldre kusiner till oss att vi skulle ta vara på tiden och sommarloven, för det går snabbt och sen är det över. Jag förstod inte vad de menade då för jag tyckte att tiden gick så långsamt och att det var långt kvar tills när jag inte längre skulle ha några sommarlov. Nu några år senare förstår jag exakt vad de menade och därför tänker jag verkligen ta vara på min tid nu.
 
 
Idag har jag ridit Pelle i skogen och han var väldigt fin trots att det var någon som sågade träd och vi därför fick rida på en liten och ganska hal stig. Han var otroligt mjuk i hela kroppen och det gav en väldigt bra helthets känsla. Tyvärr blev han lite väl stark ibland och springer då bara iväg för mig men i det stora hela kändes han väldigt fin idag.
 
Bilder på väg
Hej!

Igår när jag var i stallet kom mamma upp och hade tänkt fota lite. Tyvärr hade jag redan ridit klart när hon kom och hade tagit in Pelle i stallet igen men vi tog några snabba bilder innan jag ställde ut honom i boxen. Bilderna är just nu på en av våra datorer och kommer komma upp här så fort vår internet uppkoppling återgår till det vanliga.

Två år gammal bild

Förutom att bråka med våra datorer och internetet så har jag bara tagit det lugnt än så länge idag. Min plan är att cykla upp till stallet i eftermiddag för att mocka och sen rida Pelle. Efter gårdagens pass på banan med bommar och en riktigt taggad ponny, satsar jag idag på en lite lugnare runda i skogen.

Ha en riktigt bra lördag, så ses vi under dagen!