Josefin Nilsson

Tältat
Godmorgon!

Inatt har jag då sovit i ett stort partytält tillsammans med Saga och Johanna. Det har blåst en del men i övrigt har det varit riktigt mysigt och precis lagom varmt. Jag tror att vi ska äta frukost snart och sen får jag se vad som händer.


Pelle red jag igår ut en lite längre runda, tillsammans med Saga och Johanna, helt utan krav på honom och det verkade han gilla.

Jag får se när det blir att jag rider Pelle idag, nu på morgonen eller ikväll. 

Ha det super så ses vi!
Första gråa dagen på länge
Hej!

Jag har haft en väldigt lugn morgon och förmiddag och kommer ta det ganska lugnt i eftermiddag också. När jag vaknade regnade det ute och himlen är fortfarande grå men det är ganska skönt med en grå dag nu efter alla super varma dagar.

Ikväll ska Pelle ridas lite men var det blir har jag inte bestämt än. De två senaste dagarna har han varit lite tjurig i början för att sen bli hur fin som helst. I måndags red jag på banan och han blev riktigt mjuk och fin när han väl hade stegrat färdigt. Igår var han också riktigt fin i skogen, mjuk avslappnad och lydig trots att bromsarna var helt galna.


Ikväll är tanken också att jag ska sova över hos Saga tillsammans med henne och Johanna. 

Ha en super onsdag!
Stockholm 2014 del 2
På Skansen såg vi repetitioner till allsången och tittade på djuren. Jag tycker att de flesta djuren är fina på avstånd eller bakom glas men har aldrig gillat att komma för nära djuren. Här fick jag chansen att gå genom två ställen där det fanns apor och sen klappade jag även ormen. 
 
 
Abba museet var ett av de två museum vi var på under Stockholms resan. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så stort så när vi nästan hade varit där i 2 timmar och fortfarande inte var klara var det Inge riktigt lika kul längre. I övrigt var det ganska kul för att vara ett museum med tanke på att man kunde göra olika saker där och inte bara skulle gå runt och kolla på olika saker.
 


 
Gröna Lund trodde jag skulle vara större. Vi åkte aldrig några karuseller men när vi gick runt där såg vi att alla berg-och dalbanor korsade varandra.
 
 
Livrustkammaren var det andra museet som vi besökte. Där förvarar de gammal utrustning som olika kungar har haft till sig själva och sina hästar.