Josefin Nilsson

Dags att sova
Efter en lång och ganska intensiv dag har jag nu landat hemma i min säng och ska alldeles strax sova. Pelle är riden i Flyinge och han var riktigt glad, blev lite trött i slutet och halvt sov när jag klädde av honom hemma i stallet sen. 

Skolan överlevde jag även denna dagen och nu väntar en väldigt full helg som inte kommer innehålla några spår av vila ens. På helgens schema står det Flyinge, plugga, plugga, plugga och rida.

Vi ses imorgon, sov gott


"15 skäl att köpa ponny"
Jag läste precis en text från tidningen ridsport på nätet som handlar om varför man ska köpa en ponny till sitt barn. En väldigt sann text med 15 skäl till varför. 
 
Jag älskar min ponny och utan honom har jag ingen aning om vem jag hade varit idag, men en sak är säker, jag adr inte varit samma person som jag är idag. Och avsätt vad folk säger så är ponnytiden otroligt rolig och alla borde verkligen ta vara på den mer. Man lär sig också extremt mycket som kan användas både i stallet och vardagslivet resten av livet och man växer som person.
 
 
 
 
 
Nedräkningen
Hej!

Om lite mer än en timme har jag slutat och då sitter jag på bussen på väg hem. Skolveckan är slut och helgen kan börja, hur skönt?

Men först en lektion till, spanska. Jag gillar ämnet men läraren kan ibland vara riktigt elak och man kan känna sig uthängd inför hela spanska gruppen när man inte vet svaret och hon inte ger sig. Idag har vi någon sorts förhör och det känns sådär. Jag går på hur det låter eftersom jag inte vet vad ett adjektiv eller ett verb är. Men vad ska jag kunna det för egentligen.

Jaja, när jag kommer hem ska jag äta lite sen upp till stallet, mocka och vara med Emelie och Saga ett tag. Sen hem och plugga för att senare förhoppningsvis lasta Pelle och åka till Flyinge.
I övrigt vet jag att mamma och pappa har pratat med veterinären idag så jag ska ringa dom så fort jag har slutat för att se vad han sa.

Ha en riktigt bra fredag så ses vi senare