Josefin Nilsson

Nu kör vi!!


Nu börjar det snart, kameran är redo och det är jag och Saga också. Nu kör vi!!
Länkbyte?
Fick ett tips om denna bloggen igår olives.blogg.se som jag tycker är bra uppdaterad med en väldigt bra blandning på "här och nu" inlägg och lite längre inlägg med mer tankar och åsikter. En blogg som i mina ögon är bra och innehåller lite av varje vilket gör att det blir intressant och varierad läsning.Så gå in och läs hennes blogg HÄR!
Om några timmar.., så taggad!
Godmorgon!

Vaknade helt död av trötthet, men vad gör det egentligen en fredag som denna? Labbraporten som ska vara inne ikväll är färdig och efter att ha pratat med mina kompisar i skolan skickas den in innan jg sticker från skolan. 

Om några timmar sitter jag i bilen på väg till Göteborg för att vara på Horse Show nu två dagar i rad tillsammans med Saga och hennes familj. En helg som denna är för många lugn med hotell och sen Horse Showen, jag och Saga har däremot ingen plan på att ta det lugnt. Vi ska börja dagen tidigt med träningspass på gymmet och sen bada innan vi äter frukost och sen åker vidare till Horse Showen och är där hela dagen, kvällen.

Men innan allt detta har jag bestämt mig för att vara med på en lektion, kemilabb som är viktig nu innan nästa veckas prov där labbarna alltid är med. Så jag ät i skolan från 08.00-09.30 och sen är jag ledig resten av dagen.
Vad har ni för planer för denna helgen? Ska ni också till Göteborg Horse Show?